T-COLLECTION BY TAMARIS, O COLECTIE IN MISCARE

by admin
0 comment

Dacă vi se pare prea devreme să citiți despre colecții de primăvară/vară 2017 să știți că nu este. Brandul de încălțăminte Tamaris tocmai a anunțat o nouă linie de pantofi sport, T-Collection pentru prima jumătate a anului viitor. În centul acesteia se află populara tendință Athleisure, exprimată printr-o varietate de culori şi materiale. Colecția include 20 de modele inovatoare.

Tamaris T-Collection

Sursă foto: Tamaris

”Tamaris simbolizează moda și stilul sport, uşor de purtat în viaţa de zi cu zi.” – Jens Beining, CEO al grupului Wortmann

Platform-Runners, pantofii sport aflați în tendințe, au un aer tineresc şi progresiv. Materiale precum plasa şi neoprenul s-au dovedit a fi foarte versatile pentru această tematică light sportivă.

Mesajul-cheie al noii linii este conceptul de Fashletics.

Pentru a distinge clar „T-Collection” de restul gamei, Tamaris a investit într-o nouă echipă de design. Filozofia lor este una simplă: implementarea trendurilor actuale din modă în fabrici specializate în tehnologia pantofilor sport. Colecţia păstrează calitatea pielii Tamaris, combinată cu platforme uşoare şi flexibile.

„T-Collection” demonstrează atenția la detalii prin denim, decupaje și laser-cut.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies