STYLE ME UP!, PLATFORMA DE TUTORIALE VIDEO DE HAIRSTYLING

by admin
0 comment

Alegerea coafurii zilnice devine mai ușoară odată cu lansarea platformei Style Me Up!, de la Rowenta, ce oferă inspirație și sfaturi utile pentru stilizarea tuturor tipurile de păr: lung, mediu și scurt ori drept, creț sau ondulat.

tutoriale video de hairstyling

Sursă foto: Rowenta

Cum funcționează?

Platforma este ușor de utilizat, astfel că poți alege coafura preferată în trei pași simpli:

#1 Selectezi lungimea părului.

#2 Selectezi tipul de păr.

#3 Selectezi stilul dorit.

În funcție de aceste opțiuni, Style Me Up! generează mai multe posibilități de hairstyling (n.r. coafuri). Fiecare variantă este însoțită de tutorialele video, care te ajută să obții un look perfect, într-un timp scurt și cu minimum de efort.

Style Me Up! este și un consultant în materie de fashion, pentru fiecare coafură aleasă, platforma sugerând vestimentația potrivită.

”Rowenta a dezvoltat o gamă de produse inovatoare, care le ajută pe femei să obțină rezultate spectaculoase în fiecare zi. Style Me Up! vine în completarea acestor produse, fiind o sursă excelentă de inspirație pentru crearea unui look original, dintr-o rotire de perie! Ne dorim ca Style Me Up! să devină prietena de nădejde la care apelezi ori de câte ori ai nevoie de un sfat în materie de stil.”- Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România

Coafuri remarcabile cu echipament profesional Rowenta

Platforma mai oferă și recomandări cu privire la echipamentele profesionale de coafare pe care care le putem folosi pentru un look ca de salon ori de catwalk. Iată câteva instumente pentru un hairstyling profesional în confortul propriei case:

  • Peria Brush Activ’ Nano Smart este o perie rotativă cu aer cald, ultra-compactă, care coafează părul în timp ce îl usucă, oferind rezultate profesionale în timp scurt.

tutoriale video de hairstyling

Sursă foto: Rowenta

  • Uscătorul Infini Pro este un uscător de păr cu motor AC profesional, o putere de 2.200 W și concentratoare înguste de 6 mm si 8 mm, special concepute pentru a da volum de la rădăcină, în timp ce funcția de ionizare lasă părul neted și strălucitor.

tutoriale video de hairstyling

Sursă foto: Rowenta

  • Setul de styling Multi Glam este un set alcătuit dintr-o perie cu aer cald și mai multe accesorii, pentru un look glamour, indiferent de tipul de păr.

tutoriale video de hairstyling

Sursă foto: Rowenta

  • Peria Brush Activ’ Volume & Shine conferă părului volum și strălucire datorită celor doi generatori de ioni care împiedică electrizarea și efectul de păr rebel. Prevăzută cu 2 tipuri de perii pentru maximă eficiență indiferent de lungimea părului, peria oferă multiple variante de coafare rapidă, de la vârfuri întoarse la bucle lejere.

tutoriale video de hairstyling

Sursă foto: Rowenta


Poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

 

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies