STUDIU HORNBACH: MAI BINE DE 30% DIN ROMANI PREFERA TRANDAFIRII PENTRU AMENAJAREA CURTII

by admin
0 comment

Românii sunt tot mai preocupați de felul în care arată curtea lor, fie că locuiesc la oraș sau la sat, peste 30% dintre ei alegând trandafirii pentru decorarea spațiilor exterioare. Potrivit unui studiu Hornbach, sunt preferate soiurile cățărătoare, ce înfloresc de mai multe ori într-un an, și care se remarcă prin varietatea lor de culori (orange, fuchsia, lila sau bordeaux), dar mai ales prin aromele puternice.

#hornbach #trandafiri #sfaturipractice #studiu #diy #diyromania #diybazaar

Sursă foto: Hornbach

În ultima perioadă am observat un interes tot mai crescut al românilor pentru amenajarea spaţiilor verzi din jurul casei, trandafirul fiind una dintre cele mai apreciate flori de grădină. Datorită diversităţii şi coloritului variat al acestei specii, dar şi a rezistenţei şi a perioadei mai lungi de înflorire, cererea pentru diferite tipuri de trandafir a devenit tot mai mare, de la an la an.

Încă de la începutul sezonului, Hornbach pune la dispoziţia clienţilor o gamă diversificată de butaşi de trandafiri, atât în ghiveci, cât şi cu rădăcina împachetată, dar şi ambalaţi în containere de la 3 la 15 litri, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Sfat de îngrijire a trandafirilor: aceștia preferă solul uscat, bogat în humus și reavân, fiind mari iubitori de lumină. Pentru a se dezvolta și înflori corespunzător, este recomandat să fie plantați într-un sol lutos sau luto-argilos, de fertilitate medie, într-o zonă cât mai însorită din curte. Trandafirii trebuie udați cu precădere atunci când cresc lăstarii și bobocii, cantitățile mari de apă putând deprecia calitatea florilor la unele specii.

Dacă doriți să vă faceți propria grădină de trandafiri, în iunie, în zona dedicată plantelor și grădinilor de la Hornbach, puteți primi sfaturi despre cum puteți planta și îngriji cât mai bine peste 30 de soiuri sunt disponibile la vânzare. Pe lângă ele mai găsiți diverse specii de pomi, arbuști fructiferi, plante de interior și exterior, bulbi, semințe, gazon, pământ, îngrăşământ, maşini, garduri, precum şi toate accesoriile şi uneltele necesare pentru proiecte de grădinărit.

De asemenea, clienţii  Hornbach  beneficiază şi de garanţia creşterii plantelor, acestea având o  calitate ridicată. Astfel, în cazul reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite, pe o perioadă de 12 luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

Sfat de amenajare a grădinii: Dacă aveți în plan să vă amenajați grădina pentru sezonul estival, iată câteva tendințe perfecte chiar și pentru balcoane și terase. Dacă nu știți de ce unelte aveți nevoie pentru a vă întreține cât mai bine spațiile verzi, avem GHIDUL perfect.  Nu strică să știți nici ce scule nu ar trebui să lipsească din garajul oricărui bun gospodar

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies