STUDIU: CAT PLATESC ROMANII PENTRU INLOCUIREA OBIECTELOR SANITARE

by admin
0 comment

100 de lei, atât alocă românii în medie pentru înlocuirea obiectelor sanitare. Prețul, designul și culoarea sunt principalii factori de care țin seama în momentul achiziției, se arată într-un studiu realizat de Hornbach, unul din liderii de pe piața magazinelor de materiale de construcții și grădinărit din Europa.

Produsele albe se află în topul preferințelor, cele colorate fiind cumpărate cu precădere de locuitorii din mediul rural. De asemenea lavoarele încorporate în blatul mobilierului de baie și vasele de toaletă cu rezervor ceramic sunt din ce în ce mai cerute. Acestea din urmă sunt preferate de 35% dintre cumpărători, în detrimentul celor mai ieftine, cu rezervor de plastic.

Potrivit datelor companiei, 90% dintre clienți apelează la servicii specializate pentru montarea obiectelor sanitare. Cât privește durata de viață a acestor produse, ea este de circa 10 ani, principalele motive de renovare fiind uzura ori dorinţa de modernizare. Rezervoarele, mecanismele speciale pentru alimentare şi lavoarele au o durată de viață ceva mai scăzută.

Departamentul de obiecte sanitare al Hornbach cumulează peste 800 de accesorii, produse și mobilier pentru baie. Printre serviciile oferite de companie se numără comenzile personalizate și montajul. În luna octombrie, retailerul va prezenta într-o zonă special amenajată din toate cele cinci magazine ale sale, produse necesare amenajării băii, printre care lavoare, vase de toaletă și instalații sanitare. Cei interesați pot afla informații despre proprietățile articolelor, despre montajul, utilizarea și întreținerea lor de la specialiștii retailerului.

Tot în octombrie, în toate magazinele Hornbach va avea loc şi o expoziţie de plante decorative ce purifică aerului. Printre cele mai cunoscute specii se numără: Areca, Ficusul benjamina, Dracaena, Spatiphyllium (crinul păcii), Philodendronul  (monstera), Scindapsus aureus (epipremnum), Planta păianjen (chlorophytum elatum) şi Feriga (nephrolepis obliterate). Plantele care purifică aerul sunt uşor de întreţinut. Având în vedere că provin dintr-o zonă cu climat tropical, ele preferă semiumbra şi atmosfera umedă. Pentru a se dezvolta corespunzător, trebuie stropite zilnic cu ajutorul unui pulverizator. Preţul mediu al unei astfel de plante se ridică la aproximativ 19,99 de lei.

Dacă duceți lipsă de inspirație, DIY Bazaar vă prezintă zece modele de băi, amenajate modern.

Dacă nu doriți să faceți modificări majore atunci puteți analiza una dintre cele 25 de idei de organizare a băii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies