STILURI DE AMENAJARE PENTRU TOAMNA-IARNA

by admin
0 comment
Poate pare prea devreme să vă gândiți la amenajări de iarnă când afară sunt peste 30 de grade, dar oficial este toamnă, iar de aici până la sezonul rece nu mai sunt decât trei luni. Deci mai pare devreme? 🙂

Concluzionând în mintea noastră că nu, aruncăm un ochi peste trendurile anunțate de Hornbach pentru finalul de an. Cele patru stiluri propuse se numesc Tropical Style, Pure Balance, State of Design și New Classic.

Tropical Style – inspiraţie exotică

Stilul se diferenţiază prin culori puternice, vii. Acesta este inspirat de animalele exotice din junglă, precum papagali, colibri și fluturi, dar şi de florile colorate și proaspete, de palmieri, de fructe și petale multicolore. Sentimentul puternic de a trăi este subliniat prin sculpturi de porțelan cu inspiraţie animală și materiale textile în nuanţe provocatoare. Culorile luminoase, penele, buchetele de flori opulente umplu încăperea decorată în acest stil de viață pură.

tendințe amenajare toamnă-iarnă

Sursă foto: Hornbach

Pure Balance – totul cât mai natural

Stilul Pure Balance are rolul de a aduce oamenii mai aproape de origini şi pune accent doar pe ceea ce este simplu şi natural. Materialele folosite sunt bambusul, rafia şi pluta, ce invită la linişte şi meditare, iar vechiul şi noul pot fi îmbinate într-un mod armonios.

Stilul propune folosirea de obiecte cu inspiraţie marină, de fotografii alb-negru cu flori sau peisaje şi alte accesorii desprinse parcă din inima naturii. În ceea ce priveşte textilele, acestea trebuie să aibă la bază fibre precum lâna, blana, fetrul. Pe scurt, Pure Balance înseamnă simplu, autentic, rustic, cu o legătură puternică cu natura.

tendințe amenajare toamnă-iarnă

Sursă foto: Hornbach

State of Design – o declaraţie pentru ambient

State of Design este despre structurile geometrice, metalele și sticla colorată. Folosirea de mobilier din piele călduroasă, obiecte antice din alamă și bronz, puse în scenă cu eleganță și generozitate, au rolul de a completa decorul.

Contrastele puternice sunt şi ele recomandate din plin: lăcuit sau nelăcuit, întunecat și opac sau transparent, beton sau lemn. Luciul metalic dat de toate acestea oferă un mediu ambiental obscur, dar în acelaşi timp foarte sofisticat. Întregul ambient pare puțin supradimensionat, uneori baroc, alteori ultra-modern, dar simplu și confortabil.

tendințe amenajare toamnă-iarnă

Sursă foto: Hornbach

New Classic – frumos şi simplu

Coloane, dantelă, mătase şi perle – toate acestea, integrate în ambient, au rolul de a da impresia că timpul a stat în loc. Însă noul îşi poate face loc prin perne pufoase, tapet cu irizaţii perlate, lumânări şi trandafiri. Aşa ia naştere stilul New Classic, elegant, luminos şi delicat. Acesta este dominat de nuanţe de bej, roz pal, coral.

tendințe amenajare toamnă-iarnă

Sursă foto: Hornbach

Cele patru stiluri de amenajare de interior concepute de echipa noastră construiesc adevărate universuri de locuit, de la tapet la pardoseli, de la lămpi la tablouri şi mici decoraţiuni. Toate acestea nu fac decât să creeze din casă un loc personal de relaxare – Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach

Stilurile propuse de Hornbach în acest sezon se regăsesc şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 1 septembrie. Pentru a putea fi realizate de către toți clienții, retailerul pune la dispoziţie peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft şi alte 60.000 la comandă.

Acasă este cel mai important lucru pentru oricine. Noile idei de amenajare pe care le-am conturat pentru acest sezon au rolul de a oferi inspiraţie pentru transformarea fiecărei camere din locuinţă într-un loc cald, primitor şi plin de bucurie, Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies