Stiluri de amenajare a locuintei in primavara lui 2016

by admin
0 comment

Reinventarea spaţiului de locuit aduce o nouă stare de spirit, fie că vorbim de schimbarea unor decoraţiuni sau chiar o reamenajare integrală. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, propune patru noi stiluri de amenajare pentru primăvara lui 2016.

stiluri de amenajare

Sursă foto: Hornbach Romania

Ele urmează cele mai noi tendinţe în design interior și au fost denumite sugestiv: Graphic Style, Botanic Spirit, Miami Beach şi The New Chic. În plus, orientarea către viaţa în familie şi creşterea valorii propriului cămin se reflectă în noile stiluri, ce pun accent pe calitatea vieţii, confort şi simplitate.

Cele patru stiluri de amenajare arată care sunt cele mai noi trenduri în privinţa culorilor pereţilor, a nuanţelor şi a texturii covoarelor, a perdelelor sau ale altor accesorii ce dau viaţă locuinței.

”Pentru noi este important să identificăm cât mai devreme tendințele viitorului, să le implementăm și să ne punem amprenta asupra lor. Acasă, oamenii ar trebui să se simtă confortabil și să se deconecteze de la viața cotidiană. În acest scop, stilurile de amenajare propuse de Hornbach oferă totul într-o singură soluție: de la tapet, la lămpi și accesorii.” – Axel Venn, expert în designul culorilor, ce elaborează de peste zece ani stilurile de amenajare Hornbach

Graphic Style – Geometria, la ea acasă

stiluri de amenajare

Sursă foto: Hornbach Romania

Graphic Style este definit prin linii verticale și orizontale, precum și de unghiuri de 90°. Culoarea dominantă este griul, înveselit de accente de roșu aprins (Chili Pepper) sau albastru (Zenith Blue).

Când vine vorba de texturi, metalul şi lemnul se întâlnesc în decoruri şi mobilier şi împreună crează o ambianţă prietenoasă şi tinerească. Formele geometrice nu lipsesc nici ele. Romburile, cercurile, pătratele sau zig-zag-urile sunt cuprinse în mici detalii şi, alături de contraste puternice, alcătuiesc formula de succes a acestui stil ce se potrivește de minune pasionaţilor de tehnologie.

Botanic Spirit – Acasă, sau în natură?

stiluri de amenajare

Sursă foto: Hornbach Romania

Natura este elementul care încarcă pozitiv, care oferă o stare de bine şi de libertate. În stilul Botanic Spirit, culorile proaspete ale frunzelor, ale fructelor, ale arbuștilor sau ale stepei, precum și ornamentele cu frunze mari asigură o ambianță naturală. Pereții verzi și modelele de plante contribuie la obținerea acestei atmosfere.

Nuanţele dominante sunt cele inspirate din natură – kaki, forest green și golden moss – dar nu lipsesc nici accentele care sparg orice urmă de monotonie – albastru sau roşu.

Miami Beach – Relaxare şi idilă

stiluri de amenajare

Sursă foto: Hornbach Romania

Stilul Miami Beach are rolul de a transforma locuinţa într-un loc în care vacanţa pare să nu se termine niciodată. El se adresează în special tinerilor, dar şi celor care păstrează vii idilele de-o vară.

Noua idee de amenajare propusă de Hornbach este desprinsă parcă din anii ’50, datorită modelelor grafice cu buline, palmieri și valuri. Culorile mențin relaxarea la cote maxime. Nuanțele de roz flamingo, de azur sau de galben, împreună cu foarte mult alb, țin vara permanent în casă.

The New  Chic – Farmec şi modestie preţioasă

stiluri de amenajare

Sursă foto: Hornbach Romania

Motto-ul stilului The New Chic spune totul: ”Farmec și modestie prețioasă”! Culorile elegante, materialele strălucitoare și suprafețele perlate alcătuiesc un tot unitar. Nuanțele metalice, covoarele albe, carourile elegante și mobilierul în tonuri aurii asigură o ambianță opulentă.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 1 martie.

Dacă v-a plăcut articolul despre stiluri de amenajare în primăvara lui 2016, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies