STILUL LUI MARILYN MONROE SI LOCUINTA SA DIN BRENTWOOD

by admin
0 comment

Marilyn Monroe a fost fără doar și poate unul dintre cele mai mari sex-simboluri pe care Hollywoodul le-a dat vreodată. Luna aceasta, când se împlinesc 90 de ani de la nașterea sa, ea continuă să fie o emblemă a cinematografiei mondiale, în ciuda talentului actoricesc care n-a fost nici pe departe unul ieșit din comun.

marilyn-monroe

În cariera-i de peste 15 ani, în care a jucat în mai bine de 30 de filme, Marilyn nu a reușit să câștige decât un Golden Globe pentru Cea mai bună actriță într-un musical sau o comedie, pentru rolul din ”Some Like it Hot”, din 1959. A rămas însă în eternitate pentru stilul său vestimentar inconfundabil, pentru părul blond și ruju-i roșu și pentru presupusa relație pe care a avut-o cu președintele american John F. Kennedy (JFK).

Marilyn Monroe, povestea unui sex-simbol

Actriță, fotomodel, cântăreață, sex simbol și divă pop a secolului XX, Marilyn, pe numele său adevărat Norma Jeane Mortensen, s-a născut pe 1 iunie 1926 și a murit pe 5 august 1962. În scurta sa trecere prin lume a reușit să lase o urmă extrem de vizibilă, chiar și în zilele noastre. Casa din Brentwood, California, în care și-a trăit ultimele clipe păstrează încă o parte din mirajul ei.

casa lui Marylin Monroe

Sursă foto: David Offer Real Estate

casa lui Marylin Monroe

Sursă foto: David Offer Real Estate

casa lui Marylin Monroe

Sursă foto: David Offer Real Estate

casa lui Marylin Monroe

Sursă foto: David Offer Real Estate

casa lui Marylin Monroe

Sursă foto: David Offer Real Estate

casa lui Marylin Monroe

Sursă foto: David Offer Real Estate

casa lui Marylin Monroe

Sursă foto: David Offer Real Estate

casa lui Marylin Monroe

Sursă foto: David Offer Real Estate

Stilul lui Marilyn

Cu toate că nu și-a pus în vitrină premii care să îi ateste calitățile actoricești, Marilyn Monroe a pozat întotdeauna într-o învingătoare. Încrezătoare în ea și mândră de formele sale, a profitat de orice ocazie pentru a-și etala trupul, chiar dacă nu a avut niciodată o siluetă de model. Îi plăcea să pozeze în ipostaze provocatoare și să se afișeze în hainele mulate, sexy, decoltate. Dacă sclipeau, cu atât mai bine! A înțeles rapid că dacă adoptă același stil vestimentar de fiecare dată, indiferent de situație, va fi remarcată și reținută! Și așa a și fost! Marilyn a fost vampa absolută a Hollywoodului vremurilor sale!

92c1c255-8443-42af-ac2b-a4a6ab5c5e41

Marilyn Monroe este și simbolul părului blond platinat, al buzelor roșii și al pleoapelor date cu tuș. Ea a fascinat în egală măsură ambele sexe, bărbații voiau să fie cu ea, iar femeile ca ea. Multe dintre doamne și domnișoare i-au adoptat coafura, culoarea părului, machiajul, ba chiar și-au desenat o aluniță ca a ei pe obrazul stâng pentru a-i semăna mai bine.

marilyn_monroe

”Diamantele sunt cele mai bune prietenele ale unei femei!”

Marilyn a trăit pentru lumina reflectoarelor și a reușit să strălucească mai tare decât ele. Fără a fi a frumusețe răpitoare, ci mai degrabă o femeie foarte sigură pe puterea sa de seducție, Marilyn Monroe a stârnit pasiuni până la cel mai înalt nivel. Numele său se leagă de cel al celebrului președinte american John F. Kennedy și tot de el pară să se lege și moartea sa, deși ipoteza nu a putut fi niciodată confirmată.

A jucat roluri de femei sexy în filme precum ”Afaceri încurcate”, 1952, ”Cum să te măriți cu un milionar”, din 1953 sau ”Ceva, ceva tot o să iasă”, din 1962. Ca și cântăreață, a rămas în istorie cu ”Diamonds Are a Girl’s Best Friend”, din filmul ”Domnii preferă blondele”,”I wanna be Loved by You”, din ”Some Like it Hot”, 1959 și ”Happy Birthday, Mr. President”, o interpretare dedicată lui JFK în anul 1962, de ziua de naștere a acestuia.

Iubită sau contestată, Marilyn și-a lăsat amprenta într-o manieră extrem de puternică asupra lumii și locurilor. Ea este cea care a transformat stilul glam într-o normalitate, cea pentru care mai mult a însemnat întotdeauna mai bine – de la bijuterii, haine, decolteuri, accesorii… Marilyn va rămâne diva absolută ce a transformat rujul roșu și părul platinat în etalon al senzualității.

Distribuie dacă ți-a plăcut! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies