STIL DE AMENAJARE COOL PASTEL

by admin
0 comment

Temperaturile scăzute merg de minune cu tonurile pastelate! Dacă soarele nu mai strălucește cu putere, iar natura a adormit, nu înseamnă că și casele noastre trebuie să arate la fel.

Un ambient plin de vitalitate va restabili echilibrul pierdut odată cu trecerea la sezonul rece. Dacă vara luăm multă energie din natură, toamna și iarnă principala sursă de alimentare poate să ne fie propria locuință. Specialiștii Hornbach ne spun ce sunt nuanțele reci și ce efect au ele asupra designului interior.


Winter Chic – Nuanțele reci de înghețată au efect calmant. Rozul ca și culoare accentuată aduce vioiciune în paleta de culori și împiedică astfel o răcire excesivă. Suprafețele colorate sunt incluse ca elemente decorative. Se renunță complet la model sau sunt folosite ca element de bază – atunci se preferă formele geometrice.


Sfat practic:

Dacă vă plac nuanțele de mai sus, atunci descărcați paletarul de culori pentru și mai multă inspirație. Avându-l la îndemână, vă va fi mai ușor să le identificați printre zecile, sutele de tonuri de vopsea disponibile la raft în magazinele de DIY. 

Dacă sunteți hotărâți să vă redecorați casa în ton cu vremea de afară, nu uitați că mai multe sfaturi de amenajări găsiți și în secțiunea cu același nume de pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies