Stefanel propune o colectie boho-chic pentru toamna-iarna 2016-2017

by admin
0 comment

Accente boeme și elemente gipsy, asta vei găsi în colecția STEFANEL toamnă-iarnă 2016-2017. Dantela cu detalii, broderiile încrustate şi micro geometriile sunt laitmotivul sezonului.

Tricotajul – elementul cheie al colecţiilor brandului – este îmbogăţit cu măiestria jacquard-ului cu modele florale, în nuanţe calde de vişiniu şi culori arămii. Materialele sunt atât feminine, datorită ţesăturilor uşoare, cât şi masculine, prin rigiditatea lor.

Stefanel toamna-iarna 2016-2017

Sursă foto: Stefanel

Croiurile lungi, romantice, dar și formele şi volumele uşoare construiesc un stil relaxat, completat de acccesorii în concordanţă: cizme până la gleznă, balerini din catifea cu detalii preţioase şi pantofi Mary Jane de inspiraţie vintage.

Stefanel toamna-iarna 2016-2017

Sursă foto: Stefanel

Un concept diferit al denimului este creat pentru noile siluete, la fel şi mătasea, întâlnită mai ales la cămăşi şi la pantalonii stil pijama.

MUST HAVE: rochia lungă gipsy din mohair, cu broderie cu flori încrustate, paltonul moale şi călduros din tricot, înfrumuseţat cu detalii din jacquard, vesta supradimensionată din tricot, deschisă sau strânsă în talie.
Stefanel toamna-iarna 2016-2017

Sursă foto: Stefanel

Paleta de culori este la fel de boemă şi se potriveşte nuanţelor de sezon. În acest sezon întâlnim culori în tonuri pământii, precum vişiniu, arămiu, verde military şi bronz, opuse nuanţelor delicate de crem, maro camel şi albastru deschis.


Ești curios/curioasă să vezi ce înseamnă stil boho-chic în designul interior? Apasă AICI.


Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies