Sophia Home Decoration isi extinde lantul de magazine in noi orase din tara

by admin
0 comment

Sectorul local de home&deco este într-o continuă expansiune, iar magazinele nișate sunt la mare căutare datorită gamelor variate, dar și a expertizei pe care o pot oferi. Sophia Home Decoration, brand 100% românesc, a deschis recent un nou magazin în sistem de franciză la Constanța. Acesta este al 23-lea din lanțul propriu format din șapte reprezentanțe proprii și 16 francize.

Sophia Home Decoration comercializează colecții de perdele și draperii de mai bine de 13 ani și oferă servicii de consiliere gratuită pentru amenajare interioară, confecționarea în atelierele proprii, dar și personalizarea materialelor prin imprimare sau broderie. Cu ocazia deschiderii au fost prezentate și game noi lansate la târgul internațional „Salone del Mobile” de la Milano: Jodhpur, Valparaiso, Santiago, Bali, Moscow, Mumbai, Lisabona, Oslo, Mykonos, Barcelona.

Sursă foto: Sophia Home Decoration

Sursă foto: Sophia Home Decoration

Până la final de septembrie, compania plănuiește să deschidă alte două magazine, în Buzău și Oradea, iar pentru anul 2017 estimează o cifră de afaceri de 2,8 mil. de euro, în creștere cu 600.000 de euro față de anul precedent.

În prezent, brandul deține o rețea de magazine în orașele București, Cluj, Iași, Constanța, Bacău, Bistrița, Vaslui, Negrești-Oaș, Ploiești, Târgu Mureș, Pașcani, Brăila, Vatra Dornei, Rădăuți și Alba Iulia.

Interesant:

Sophia Home Decoration a executat lucrări de amenajare și la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, la Palatul „Alexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa sau la Muzeul Unirii din Iași.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies