SOLUTII PENTRU O MANICHIURA FRUMOASA

by admin
0 comment

Unghiile noastre nu arată pe cât de bine ne-am dori chiar în fiecare zi, fie pentru că nu avem timpul necesar să le îngrijim pe cât ar trebui, fie pentru că natura nu ni le-a dat suficient de lungi sau de rezistente. Dar cum astăzi există soluții pentru aproape orice, acest aspect nu a rămas nici el  nerezolvat.

Iată două variante comune la care orice femeie poate apela:

#1 Ojă semipermanentă sau gel

Este o variantă care ne garantează că manichiura nu ni se va strica nici după mai bine de 7-10 zile de la aplicare, chiar dacă spălăm vase în fiecare zi sau ne implicăm în activitățile gospodărești cotidiene. Dacă nu ne cresc unghiile foarte repede, ne poate ține și două până la trei săptămâni.

Pentru unghii cu formă naturală frumoasă, oja semipermanentă contribuie la scăderea numărului de vizite dintr-o lună la salon și, deci, a bugetului alocat acestei proceduri de beauty. Prețul mediu al unei manichiuri realizate cu gel este de 30-50 lei, cam cu 25-35% mai mult decât costă o manichiură cu ojă obișnuită (*estimare realizată pe baza tarifelor afișate de mai multe saloane din București, din zone centrale și semi-centrale).

Deoarece se folosesc lacuri ce se usucă cu ajutorul unei lămpi cu lumină ultravioletă (UV), manichiura semipermanentă nu poate fi îndepărtată ușor de pe unghie cu acetonă, ceea ce presupune o nouă vizită la salon.

#christmas #manicure #beauty #holidays #diy #diybazaar

Sursa: Pinterest

PONT: Razele UV pot favoriza apariția ridurilor la nivelul mâinilor, așa că ar fi indicat ca pentru uscarea unghiilor să nu vă expuneți mai mult de 100-120 de secunde. De asemenea, este recomandat să aplicați o cremă cu factor de protecție solară, iar după ce oja s-a uscat, să folosiți și o cremă grasă, de hidratare.

#2 Unghiile false

Această variantă este recomandată femeilor care nu au fost înzestrate cu unghii naturale cu o formă frumoasă sau care se rup foarte ușor.

Dacă vă gândeați la unghiile false ca la o soluție salvatoare atunci când sunteți pe fugă și aveți nevoie de o manichiură impecabilă, gândiți-vă din nou! Procedura de aplicare durează chiar și două ore! Prețul mediu pentru un astfel de serviciu de înfrumusețare este cuprins între 100 și 150 lei, la care se mai adaugă un cost de întreținere la circa două săptămâni, egal cu aproape jumătate din valoarea de aplicare.

#christmas #manicure #beauty #holidays #diy #diybazaar

Sursa: Pinterest

Dacă sunteți pasionate de manichiură și aveți răbdarea și priceperea să vă faceți unghiile acasă, pe nailshop.ro găsiți câteva kituri care v-ar putea fi de folos.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies