SOLUTII PENTRU GRADINARIT, IN NOUL CATALOG PRAKTIKER

by admin
0 comment

Catalogul ”Unelte și Mașini de Grădină 2016”, de la Praktiker, este plin de ustensile și soluții practice pentru proiecte DIY (do it yourself) cât se poate de diverse, pentru meșteri amatori sau profesioniști. El este disponibil pe site-ul retailerului și prin aplicația mobilă ”Catalog Praktiker”.

Sursă foto: Praktiker

Sursă foto: Praktiker

Cele 124 de pagini conțin informații despre tot ce avem nevoie pentru a ne crea un colț verde, de la motosăpătoare, mașini de tuns iarba sau motoferăstraie, până la hidrofoare, aparate de curățat și vopsele ori lacuri și accesorii.

Luna martie dă startul pregătirilor de primăvară!

Specialiștii Praktiker ne spun care sunt pașii spre o grădină minunată:

No. 1

Mai întâi înlătură tot ce este uscat. Vorbim aici de curățarea pomilor și a solului. La acest capitol vei avea nevoie de ghidul utilizării unei motocoase, a unei motosape, a unui ferăstrău sau a unei foarfece de grădină.

No. 2

Pomii vor avea nevoie și de stropit, în vederea aplicării tratamentelor fitosanitare, așa încât îți vor fi de ajutor sfaturile de la paginile dedicate pompelor de stropit.

No. 3

Odată solul curățat, afânat, săpat, greblat, fertilizat, poți începe plantarea lui.

No. 4

Și pentru ca plantele să nu sufere în căldura verii, asigură de acum sursele de apă și sistemele de irigare. Consultă paginile 75-85 pentru sugestii utile pentru sistemele de udat.

No. 5

Aspectul final al grădinii este dat de atenția la detalii. Când curățarea și plantarea au luat sfârșit, trebuie să acorzi timp și acelor elemente decorative care vor scoate grădina ta din anonimat. Găsești în Catalogul Praktiker o selecție de produse deosebite, pornind de la plăci de fațadă, până la garduri sau emailuri și vopsele.

În plus, primăvara vine la Praktiker cu cele mai bune soluții financiare pentru cele mai frumoase grădini ce vor aduna toți prietenii pentru momente speciale.

Catalogul este valabil până pe 4 aprilie 2016.

Informații despre alte campanii și promoții din magazinele de do it yourself și nu numai, din București și din țară găsiți în secțiunea Who is who în România.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies