Solutii inteligente pentru a calca hainele mai usor

by admin
0 comment

Căutând soluții pentru călcarea cât mai ușoară a hainelor, am ajuns pe site-ul Philips, de unde am aflat că nici masa de călcat nu mai e ce a fost. Acum ea are atâtea funcții că îți vine să stai cu manualul de instrucțiuni lângă talpa fierului. Totuși, odată învățate, ele încep să își arate eficiența.

Funcțiile cresc pe măsură ce ne apropiem de vârful de gamă. Iată 8 soluții inteligente pe care le poate oferi o placă de călcat modernă, potrivit specialiștilor Philips.

a calca mai usor

Sursă foto: Philips

Călcare uşoară a cămăşilor: sistemul unic ShoulderWing

Cu sistemul unic ShoulderWing, călcatul cămăşilor este mai uşor ca niciodată. Acest sistem inovator permite călcatul cămăşilor fără a necesita prea multe rearanjări, ceea ce-ţi permite să economiseşti timp şi efort. Sistemul retractabil ShoulderWing poate fi deschis şi închis, în funcţie de tipul articolului care urmează a fi călcat.

Alunecare mai lină cu husa pentru masă cu mai multe straturi

Husa pentru masă este realizată din bumbac 100% şi este formată din straturi de burete şi fetru. Această combinaţie asigură o suprafaţă de călcat confortabilă şi omogenă.

Calcă mai mult: dimensiune XL a mesei

Calcă mai mult dintr-o mişcare cu masa de dimensiune XL Philips (120 x 45 cm). Este ideală şi pentru călcatul obiectelor mari, precum lenjeriile de pat şi feţele de masă.

Ţine cablul la distanţă: suport special pentru cablu

Utilizează suportul special pentru a ţine la distanţă cablul sau furtunul de abur. Cablul este ridicat de stâlpul suportului, astfel încât să nu atingă articolul în timpul călcatului. În acest fel se elimină cutele noi de pe părţile deja netezite.

Agaţă hainele după călcare: bară comodă pentru agăţare

Nu trebuie să mai căutați locuri pentru a agăţa cămăşile proaspăt călcate. Acum ele pot fi puse pe bara atașată chiar mesei de călcat.

Combinaţie perfectă cu sisteme de călcat cu abur: tavă XL pentru fier

Tava pentru fier stabilă, rezistentă la căldură şi de dimensiuni foarte mari este ideală pentru sistemele de călcat cu abur.

Proiectat pentru siguranţă

Siguranţa pentru copii şi pentru transport previne căderea accidentală a mesei în timpul călcatului şi, de asemenea, o menţine închisă în timpul depozitării.

Stabilitate suplimentară: construcţie cu picior dublu anti-alunecare

Masa de călcat poate fi susţinută de o construcţie cu picior dublu, cu capace anti-alunecare, ce asigură un plus de stabilitate.

Despre mese de călcat, funcții și prețuri citiți mai multe AICI. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies