Solutii inovatoare de transformare a bailor, de la Brico Depot

by admin
0 comment

Periodic, retalierul parte a Kingfisher plc, lansează cataloage cu propuneri de amenajare pentru diferite zone ale casei, astfel încât îți poți face o idee cât mai clară despre produsele de la raft și despre modul în care le poți combina între ele pentru a răspunde cerințelor și gusturilor tale.

Până pe 5 iulie, ediția curentă este dedicat băilor și soluțiilor modulare gândite pentru valorificarea cât mai bună a oricărui tip de spațiu, oricât de mic sau de mare ar fi acesta. Gamele vedetă sunt cele modulare, Imandra pentru mobilier și Onega, pentru cabine de duș. Am scris mai multe aici. Catalogul este disponibil în magazin, online sau prin aplicație mobilă.

Gama de mobilier modular pentru baie Imandra

Gama de mobilier modular pentru baie Imandra

Gama de cabine de dus modulare Onega


Interesant:

Știai că gama modulară de mobilier Imandra beneficiază de o garanție de 10 ani? În plus, 100% din produsele din lemn din magazinele Brico Depôt sunt obținute în mod sustenabil.


În funcție de mărimea băii și de nevoile de depozitare, poți alege corpul pentru lavoar și tipul de montaj (pe perete sau autonom), modelul de lavoar și dulapul de perete, disponibil cu finisaj de tip oglindă sau colorat și poți opta pentru înălțimi și lățimi care se potrivesc spațiului și stilului de amenajare.

Proiecte de vară

Vara este sezonul propice pentru proiecte mai complexe. Așa că dacă vei opta pentru remodelarea băilor, în completarea mobilierului modular Imandra și a dușurilor Onega sunt și numeroase sortimente de gresie și faianță.

În cazul în care alegi să vopsești pereții, retailerul recomandă gama Colors, care are un conținut minim de compuși organici volatili, iar ambalajul este realizat din materiale reciclate.

O transformare de vară a casei nu este completă fără un proiect de înnoire a balconului sau terasei. Noul catalog conține soluții și pentru aceste zone, dar mașini de tuns gazonul, fierăstraie electrice și motocoase, toate utile pentru întreținerea spațiilor verzi.

Sper ca toate cele de mai sus să îți fie de folos.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies