Solutii de organizare a pantofilor

by admin
0 comment

Mi-a văzut cineva pantofii albaștri? Știți unde îmi este perechea aceea din piele întoarsă? Oare în ce cutie mi-am pus cizmele maro? Vă sună cunoscute întrebările? Cel mai probabil! Și asta pentru că mulți întâmplinăm probleme atunci când trebuie să organizăm zecile de încălțări din casă.

Suntem obligați să le aranjăm cel puțin de două ori pe an, la începutul sezonului cald și la începutul celui rece. Mereu aceeași bătaie de cap, mereu același spațiu ce ne pare insuficient. Am găsit câteva soluții ce pot servi pe post de inspirație.

#1 Dulapul de pantofi din holul casei

Este o variantă la îndemână pentru a gestiona perechile de pantofi pe care le folosim în mod frecvent. Ce nu ne trebuie în fiecare zi poate sta foarte bine în cutiile din debara. Dulapul de încălțăminte de la intrarea în casă poate fi clasic, cu sertare retractabile sau poate avea o interpretare originală, precum în imaginea de mai jos.

#2 Corpurile supraetajate

Sunt extrem de practice, mai ales dacă au o structură modulară. Ele permit redimensionarea rapidă în funcție de nevoile de stocare.

#3 Rafturile din dressing

Au fost create pentru a permite ordonarea și sortarea obiectelor vestimentare. Cele cu lățimea de 20-25 cm sunt special realizate pentru a depozita încălțămintea fără ambalaj. O variantă ce te obligă să îți cureți pantofii după fiecare purtare.

#4 Șipcile de pe perete

Fie că le bateți pe un perete în debara, fie că le puneți undeva la vedere, ele sunt o soluție rapidă și deloc costisitoare. Iar dacă ai o colecție frumoasă de pantofi, ea poate deveni parte din designul camerei. 🙂

#5 Dulapurile cu rafturile retractabile

Dulapurile sunt ideale dacă nu putem păstra ordinea prea mult timp. Închidem ușile și gata! Rafturile retractabile însă ne ajută să ne organizăm mai bine pantofi și să avem acces ușor la ei, la nevoie.

#6 Polițele din alcov

Avem un spațiu nefolosit în casă, o debara sau poate un alcov? Punem rafturi de sus până jos și-l acoperim cu o cortină! Pentru a masca zona de depozitare folosim o draperie, preferabil dintr-un material din fibre naturale ori dintr-o țesătură netransparentă, care să fie ușor de manevrat, dar care, înainte de toate, să permită aerului să circule pentru a nu se forma un miros neplăcut în încăpere.

#7 Rafturi, multe rafturi

Pentru colecționarele de pantofi rafturile sunt cea mai bună soluție de depozitare și organizare. Fie că lăsăm încălțămintea la vedere, fie că o punem în cutii etichetate cu poza și conținutul lor, ne va fi mai ușor să găsim perechea preferată atunci când vrem să o purtăm.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies