Solutii de organizare a bijuteriilor

by admin
0 comment

La fel ca și în cazul designului interior, unde accesorizarea face diferența și succesul unei ținute depinde în mare măsură de bijuterii. Pentru asta este important ca toate podoabele, gablonțurile, curelele, eșarfele sau ceasurile să fie bine organizate. Le găsim ușor, iar în unele cazuri, le putem transforma în ornamente pentru casă. 

Uite câteva soluții și sisteme ingenioase de ordonare a accesoriilor, atât de frumoase încât ne decorează și spațiul.

diybazaar_organizarebijuterii1

#1 Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară?

Rama unei oglinzi vechi poate fi transformată ușor într-un suport pentru bijuterii. Acoperiți un panou de plută ori polistiren sau un simplu carton cu o bucată de material, apoi înfigeți din loc în loc câteva piuneze.

Agață bijuteriile după placul inimii și bucură-te de frumoasa ta colecție.

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar#2 Spuneți ”Adio” dulapului de chei

Dacă ați găsi o altă modalitate de organizare a cheilor de la ușă, mașină și birou nu aruncați dulapul de perete!  Puteți agăța în el lanțurile și colierele.

 

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar#3 O bijuterie de tablou. Sau de cuier…

Nu doar operele de artă pot sta în ramă, ci și bijuteriile. Folosind același sistem ca în cazul ramei de oglindă, putem ordona lanțurile și cerceii în doar câteva minute. În același scop putem utiliza și butoanele unui cuier.

Puse împreună putem alcătui o zonă bine definită, dar mai ales organizată pentru bijuteriile noastre. Sunt ușor de ales și de luat la purtat, pentru că expuse astfel le vedem imediat și nu se încurcă între ele.

 

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar#4 Comoara de pe perete

Vă este de-a dreptul imposibil să găsiți accesoriul dorit de fiecare dată când vă pregătiți să plecați de acasă? Atunci agățați colierele, cerceii și eșarfele într-un dulap de pe peretele dressing-ului. Fiind dispus pe verticală, nu ocupă spațiu și este mult mai practic decât clasicele cutii de bijuterii, mereu ticsite și dezorganizate.

 

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar#5 Nu aveți dressing? Nu-i nimic!

Un dulăpior de bijuterii poate fi montat oriunde în casă. Pentru că este tot timpul la vedere, vom găsi rapid accesoriul dorit, dar vom fi și obligați să păstrăm ordinea.

Separatoarele ne ajută să ținem totul pe categorii, cerceii la cercei, colierele la coliere. Dacă optăm pentru un model deschis, fără ușă, putem folosi dulăpiorul și ca piesă decorativă. Sigur, atâta vreme cât bijuteriile sunt puse într-o manieră atractivă din punct de vedere estetic.

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar#6 Cine a furat plasa din gard?

Hai să facem un suport de organizare a bijuteriilor! Cum? Simplu! Pe spatele unei rame de lemn montăm o bucată de plasă pe care agățăm cercei, mărgele și eșarfe. Pe lângă utilitatea sa un astfel de obiect poate fi folosit și pentru decorarea spațiului. Agățând și câteva poze de familie dăm o notă și mai personală organizatorului de bijuterii.

Mai multe proiecte de organizare găsești AICI.

Dacă v-a plăcut articolul cu soluții de organizare a bijuteriilor, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

Sursă foto

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies