Solutii custom made pentru amenajarea bailor si bucatariilor

by admin
0 comment

Dacă ești în căutare de idei de amenajare a băii sau bucătăriei, s-ar putea să te intereseze soluțiile custom made pe care compania daneză KUMA le oferă. De altfel, în designul interior, găsirea de modalități de dezvoltare armonioasă constituie o provocare continuă. Obiectul trebuie să fie nu doar frumos, ci și funcțional.

Soluții pentru baie

KUMA România oferă facilități de producție pe piața locală încă din 1998, compania fiind specializată în producerea de lavoare pentru băi custom made din materiale compozite de ultimă generație.

Sursă foto: KUMA Romania

Sursă foto: KUMA Romania

Sursă foto: KUMA Romania

Portofoliul său conține peste 80 de forme de bol de lavoar, 10 grupe de materiale și mai bine de 75 de culori. Pe scurt, aceste cifre se traduc în variante multiple de personalizare.

“Este un trend în ultima perioadă să oferi spaţii de utilitate publică, cu băi moderne, prietenoase, confort maxim în care să te simţi ca într-un SPA, fie că eşti într-o clădire de birouri, la mall, la şcoală sau la spital. Şi în hoteluri au început să se aplice aceste principii, bugetele mari dedicate recepţiilor fiind mutate către camere şi mai ales către băi care, odinioară, erau amenajate cu bugete foarte mici. Clienţii finali au devenit mult mai pretenţioşi, iar satisfacţia şi confortul acestora sunt aduse acum pe primul plan, generând atenţie şi investiţie sporite către zona de băi.” – Camelia Olesen, director executiv KUMA

Compania oferă soluții pentru amenajarea băilor din spații de birouri, spații comerciale, proiecte rezidențiale, hoteluri, spații medicale sau educaționale.

Soluții pentru bucătărie

Fie că vorbim de bucătăria de acasă ori de cea amenajată la birou, tendințele ne indică o apetență pentru modern, modular, funcțional. Influențele nordice sunt în continuare în vogă.

Blaturile comercializate de compania daneză sunt pretabile pentru proiecte rezidențiale, de office sau pentru recepții.

Sursă foto: KUMA Romania

KUMA mai oferă glafurile pentru ferestre/balcoane, conceptele SPA și mobilierul modular marca Nordline pentru băi și bucătării. Conceptul custom made este menit să îndeplinească orice criteriu legat de o amenajare optimă a spațiilor publice.

lavoar

Sursă foto: KUMA Romania

lavoar

Sursă foto: KUMA Romania

Aproximativ 80% din producția KUMA merge la export, către piața nordică/Scandinavia. Restul de 20% rămâne pe piața autohtonă. În România, majoritatea este destinată proiectelor de amenajări (60%), iar 40% retail-ului. În 2018, compania estimează o creștere de 10% a vânzărilor totale.

Produsele KUMA se găsesc în showroom-urile Delta Design, Romstal, Piastrelle, Bravo Group, Pazo Group, Ambient, Euroinstal, dar şi în magazine mici, exclusiviste din ţară, specializate pe băi şi bucătării precum Conrep Braşov, Novoambient Oradea, Mishu Constanţa, Prodomus Galaţi, Negro Construct Târgu Mureş.

Dacă ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies