Sisteme de depozitare pe care le gasesti la Brico Depot

by admin
0 comment

Dacă ești un fan al organizării și în special al stilului nord-american – în care pentru aproape fiecare lucru există un coș, o poliță sau un sistem de prindere și stocare – este foarte posibil să ai o pasiune pentru cutii, rafturi și dulapuri în care să ții lucrurile într-o ordine clară.

M-am gândit că ți-ar prinde bine să afli ce sisteme de depozitare găsești la Brico Depôt pentru dressing-uri și anexele casei, astfel încât atunci când ajungi în magazin să știi deja ce ți se potrivește. Nu sunt multe, și acesta este un aspect pozitiv, pentru că cei mai mulți oameni cu care interacționez din postura de specialist în soluții de organizare spun că variantele multiple mai mult îi confuzează decât îi ajută. Așa că hai să trecem în revistă opțiunile disponibile în #Catalog2018 – ediția a III-a, cel mai amplu de pe piața de bricolaj din România, valabil până pe 23 mai.

Secțiunile categoriei de depozitare sunt:

  • Uși de dressing și polițe
  • Dulapuri și cutii
  • Rafturi
  • Vestiare
  • Sisteme de ambalare și transport

Pentru dressing-uri variantele sunt simple: sistemul modular Element System, cu structură și accesorii metalice (rafturi, console etc.), pe care îl poți adapta perfect nevoilor tale și ușile glisante Blizz și Valla. Despre cele din urmă afli mai multe despre alegerea și montarea lor din clipul de mai jos:

Dacă nu îți plac rafturile metalice, îți poți crea dressing-ul dorit cu ajutorul polițelor din PAL, disponibile în mai multe culori. Din catalog nu lipsesc sistemele de culisare, barele și cuierele ce te pot ajuta să atribui mai ușor locuri-casă lucrurilor tale.

Sistemul modular Link, pe care îl ai prezentat mai jos, cu tot cu dimensiuni, este potrivit pentru garajele și anexele casei, fiind realizat integral din plastic. Pe rafturi și în dulapuri poți stoca scule și unelte, provizii de legume, conserve ori echipamente și soluții de menaj.

Uite câteva exemple reale:

În magazii și anexe mai merg și astfel de rafturi din lemn și, de ce nu, chiar și în baie.

Tot din cea de-a treia ediție a catalogului Brico Depôt îți recomand și ghidul de amenajare al bucătăriei în 4 pași simpli, dar și 3 idei de împrospătare a decorului casei.

Despre Catalogul Brico Depôt

Ți-am spus deja că este cel mai mare catalog de bricolaj din România, mai trebuie însă să știi că el conține referințe despre 15.000 de produse din 13 categorii ce sunt expuse în 376 de pagini. Este valabil în perioada 14 aprilie – 23 mai 2018 și poate fi consultat gratuit atât în magazine, cât și în format electronic, pe  www.bricodepot.ro/catalogul-anului-2018/, dar și prin aplicația Brico Depôt, disponibilă în AppStore şi Google Play. În plus, în toată această perioadă poți câștiga numeroase premii constând în produse și vouchere de cumpărături la fiecare bon de minim 150 de lei.

Sper ca toate cele de mai sus să îți fie de folos!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies