Si piatra naturala e la reduceri de Black Friday

by admin
0 comment

De Black Friday nu îți iei doar televizor, telefon sau tabletă. În vinerea neagră a reducerilor poți să îți cumperi chiar și piatră naturală pentru a realiza sau a finaliza un proiect de construcții cât se poate de complex.

Peste 100 de produse din marmură, travertin, granit, ardezie flexibilă, adezivi sau soluții de impermeabilizare, ce însumează 20.000 mp, au prețuri mai mici și cu -80% în showroom-ul PIATRAONLINE și în magazinul online. Produsele au o valoare de peste 350.000 euro.

„Încurajăm creativitatea și susținem ideile clienților noștri. Ne adresăm atât persoanelor care sunt în căutare de materiale și servicii de calitate atunci când vine vorba de designul interior, dar și clienților care vor să realizeze un proiect neconvențional cu un produs revoluționar, cum este ardezia flexibilă.” – Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Oferta este valabilă doar o singură zi, în data de 18 noiembrie, timp de 24 de ore în magazinul online și în intervalul 9:00 – 21:00, în showroom-ul din București. Toate comenzile vor fi livrate în termen de șapte zile lucrătoare.

Unul din produsele vedetă este ardezia flexibilă SKIN. Datorită aspectului deosebit și a versatilității sale, ardezia se pretează în orice fel de amenajare, deoarece nu se deteriorează dacă intră în contact cu razele UV ori cu apa. Ardezia flexibilă poate fi montată pe obiecte de mobilier, pe obiecte ornamentele sau pe panouri decorative. Dar despre ea am scris mai multe AICI dacă ești curios/curioasă să afli cum se montează și cum se întreține.

„Produsele care fac parte din ofertă sunt special concepute pentru nevoile unui proiect mic sau mediu, dar am pregătit și discount-uri la produse folosite în proiecte complexe de amenajări, astfel încât să putem fi alături de toți clienții noștri. Mai mult, încurajăm clienții să vină în showroom pentru a putea beneficia de sfaturile echipei de specialiști în piatră naturală.” – Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE

În 2015, de Black Friday, vânzările în primele trei ore ale companiei Rock Star Construct, compania care operează sub brandul PiatraOnline, au fost de peste 48.000 euro. La finalul zilei, valoarea a ajuns la aproximativ 150.000 euro. Cele mai comandate produse au fost foile de ardezie și travertin, iar 80% dintre comenzi au venit de pe www.piatraonline.ro. Anul acesta, compania estimează vânzări de peste 200.000 euro pentru produsele din piatră naturală.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies