Sfaturi pentru alegerea pantofilor in sezonul rece

by admin
0 comment

Indiferent de sezon, atunci când ne cumpărăm o pereche nouă de pantofi trebuie să ținem seama de o serie de aspecte. Dacă bifăm cât mai multe dintre acestea e un lucru cert că ne vom bucura de respectivele încălțări o perioadă cât mai lungă de timp. În sezonul rece există însă o serie de particularități.

Încălțări de toamnă

Sursă foto: Office Shoes

Reprezentații lanțului internațional de încălțăminte, Office Shoes, recomandă ca pentru investiții inteligente să fim atenți la următorii factori:

  • comoditatea;
  • impermeabilitatea;
  • mărimea;
  • talpa;
  • materialul din care încălțămintea este confecționată.

Important de reținut:

În sezonul rece, e recomandat să ne cumpărăm încălțări mai mari cu jumătate de centimetru, astfel încât confortul să fie sporit. De asemenea talpa trebuie să fie cât mai rezistentă, chiar antiderapantă, preferabil din cauciuc. Materialul din care sunt fabricate ar trebui să fie piele sau materiale sintetice, pentru a ține departe umezeala.

Pentru a ne proteja încălțămintea e bine să:

  • o uscăm la temperatura camerei și nu pe calorifer;
  • o îngrijim cu produse potrivite tipului de material din care este confecționată.

Pentru a reduce gradul de uzura al pantofilor, este recomandată folosirea alternativă a două-trei perechi.

Office Shoes are peste 25 de branduri de pantofi la raft. Printre ele Timberland, Gant, Palladium, Tommy Hilfiger, Hunter, CAT, Kitten, Merrell, Ellesse, Ohw? și Helly Hansen.

Dacă acest articol despre alegerea pantofilor ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies