SFATURI DE FRUMUSETE: SOLUTII ANTI-IMBATRANIRE CU CELULE STEM DIN PLANTE

by admin
0 comment

Știați că plantele au celule stem? Și nu doar că le au, dar ele folosesc la temperarea procesului de îmbătrânire a pielii? După aproape 50 de ani de cercetări și formule dedicate frumuseții și îngrijirii, Oriflame propune o nouă gamă ce promite reducere urmelor lăsate de timp pe chipurile noastre.

solutii anti-imbatranire

Sursă foto: Oriflame

NovAge este un brand personalizat cu game de îngrijire avansată a pielii, ce acționează asupra nevoilor specifice care apar pe parcursul procesului de îmbătrânire și care pune la baza formulei sale inovatoare extractul de celule stem din plante.

NovAge Ultimate Lift a fost crea pentru a reda elasticitatea pielii, NovAge Ecollagen pentru a reduce ridurile, iar NovAge True Perfection pentru a amplifica luminozitatea tenului. 

Ce este extractul de celule stem din plante?

Tehnologia celulelor stem din plante este una dintre cele mai remarcabile inovaţii din industria îngrijirii pielii cu beneficii anti-îmbătrânire. Aceste celule reprezintă o sursă preţioasă de regenerare. Cu ajutorul celor mai noi descoperiri din domeniul biotehnologiei sunt studiate celulele stem din mii de plante, cu scopul de a se identifica acele proprietăţi cu efecte de durată în procesul de îmbătrânire.

NovAge TRUE PERFECTION

Recomandat pentru persoanele cu piele ternă, deshidratată şi pori măriţi, care au un stil de viaţă agitat, True Perfection și-a dovedit eficiența clinic în reducerea acestor aspecte. Gama este îmbogăţită cu două tehnologii inovatoare: extractul din arbore de mătase persan şi extractul de celule stem din acai. Împreună, acestea contribuie la purificarea celulelor din interior, pentru redarea aspectului perfect al pielii şi pentru amânarea formării liniilor fine şi a ridurilor.

solutii anti-imbatranire

Sursă foto: Oriflame

NovAge ECOLLAGEN

Produsul luptă cu ridurile mai mult sau mai puțin fine pe care anii ni-i aștern inevitabil pe chip. Gama NovAge Ecollagen, cu beneficii antirid, netezeşte şi revitalizează aspectul tenului, iar Ecollagen corectează semnificativ ridurile, uniformizând nuanţa şi îmbunătățind textura pielii.

Tehnologia patentată Tri-Peptide amplifică sinteza de colagen, energia celulară şi asigură protecţie antioxidantă, în timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimulează sinteza de colagen şi îi protejează integritatea. Diferenţa se va simți prin reducerea semnificativă a ridurilor în lungime, adâncime şi lăţime, tenul devenind mai neted, mai catifelat şi cu un aspect vizibil împrospătat.

solutii anti-imbatranire

Sursă foto: Oriflame

NovAge ULTIMATE LIFT

Ultimate Lift redă fermitatea şi supleţea pielii, pentru un efect veritabil de lifting, cu trăsături mai bine definite, riduri netezite şi o elasticitate specifică tinereţii. Gama este îmbogăţită cu tehnologia revoluţionară patentată Oriflame, AspartoLift, un derivat de aminoacizi ce contribuie la creșterea flexibilității stratului de piele. O cauză importantă a pierderii fermităţii este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt ce diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina.

solutii anti-imbatranire

Sursă foto: Oriflame

Studiul ştiinţific AgeReflect™ asupra îmbătrânirii pielii, desfăşurat de Oriflame pe un grup format din 1.000 de femei, a demonstrat faptul că scăderea fermităţii şi estomparea conturului feţei adaugă ani la vârsta percepută.

Fiecare dintre cele trei linii ale gamei NovAge conține șase produse esențiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loțiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi  și cremă de noapte. Setul NovAge True Perfection costă 179 lei, NovAge Ecollagen este 209 lei, iar NovAge Ultimate Lift 259 lei.

Dacă v-a plăcut articolul despre soluții anti-îmbătranire, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies