Sfaturi de amenajare pentru primavara-vara

by admin
0 comment

Energie, bucurie și relaxare, acestea sunt stările ce descriu cel mai bine tendințele de amenajare din sezonul primăvară-vară. În viziunea retailer-ului local de materiale de construcţii şi grădinărit Hornbach, aceste noi trenduri se numesc Tutti Colori, Soft Living, Form & Function și Paradise Home și arată în felul următor:

Tutti Colori – Ambient distractiv

Tutti Colori este un stil neconvențional, îndrăzneț, chiar experimental. Culorile sunt fie pastelate, fie intense – Sunshine, Papaya, Light Breeze, Summer-Pink, Lagoon, Violet Tulip şi alb polar. Grafic se remarcă modelele în zig-zag şi efectele pitoreşti de acuarelă.

În cadrul stilului Tutti Colori, nu doar pereţii sunt coloraţi, ci şi stofele decorative, ceasurile de perete, ramele de oglindă şi fronturile de bucătărie. În plus, tablourile expresioniste insuflă viaţă locuinţei. Tutti Colori înseamnă creativitate fără limite!

sfaturi de amenajare

Sursă foto: Hornbach

Soft Living – Natural şi proaspăt

De la practic la comod, de la geometric la natural, de la pitoresc la eleganţă şi simplitudine – stilul Soft Living asigură liniştea şi starea de bine. Colţurile rotunjite şi suprafeţele calde stau la baza conceptului acestei colecţii.

Nuanţele pastelate precum Blossom, Touch of Mint, Apricot, Smoke Grey, Aloe Green, Copper Accent şi Eggshell imprimă o sobrietate plăcută şi o modestie elegantă. Romburile, modelele de fulger şi dungile late fac parte din repertoriul acestui stil, la fel și lămpile şi accesoriile cu forme uşor rotunjite.

sfaturi de amenajare

Sursă foto: Hornbach

Form & Function – Modele grafice

Contrastele de alb și negru, efectele grafice, suprafeţele geometrice, dungile, liniile curbe şi combinaţiile de materiale creează contradicţiile unui design de interior interesant ce stă sub stilul Form & Function. Opal White, Charcoal, Quartz-Grey, Vivid Green, Atlantic Blue, Springtime şi Grey Flacon sunt nuanţele de culoare pentru un joc niciodată plictisitor. Structuri puţin dezordonate, cu modele grafice aparent haotice şi dungi longitudinale nasc suprafeţe interesante în încăpere. Stilul se potriveşte de minune nu doar pentru o locuinţă ce iese din tipare, ci şi pentru un spaţiu de birouri nonconformist.

sfaturi de amenajare

Sursă foto: Hornbach

Paradise at Home – Pădurea tropicală în care poţi locui

Stilul Paradise at Home este descris de plante exotice cu frunze mari – cum ar fi palmierii – ce se combinată cu motive florale şi fructe tropicale inserate în restul ambientului. Pereţii şi textilele au modele exotice inspirate de pădurea tropicală! De altfel, aceasta este starea pe care o crează acest mixt de elemente decorative și de design.

În cazul acestui stil, paleta de culori se extinde de la Pink Orchid, Flower Bouquet, Paradise Bird, Palm Green, Green Delight, Light-Sky până la Mysterious Shimmer. Această colecţie se adresează mai ales oamenilor care apreciază lucrurile extravagante şi pentru care mişcarea este prezentă în viaţa de zi cu zi, în toate formele ei.

sfaturi de amenajare

Sursă foto: Hornbach

Despre Hornbach citiți mai multe informații AICI, iar pentru a vedea campaniile celorlalți retaileri din sectorul de do it yourself, accesați categoriile  DIY – Who is who în România și Oferte DIY. Dacă însă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați și secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Iar în cazul în care v-a plăcut acest articol, nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies