SFATURI DE AMENAJARE: DORMITOR IN PORTOCALIU SI TURCOAZ

by admin
0 comment

Se spune că albastrul este nuanța cea mai potrivită pentru dormitor, pentru că este o culoare odihnitoare, care ne ajută să ne relaxăm. Adevărat! Dar dormitorul nu este numai despre odihnă. Este și despre energizare, despre regenerare, despre reîncărcarea bateriilor. Și pentru asta avem nevoie de culori vii, care să ne imprime o stare de bine aproape instantaneu.

Inspirația pentru acest articol ne-am găsit-o într-un dormitor amenajat în portocaliu și turcoaz, două tonuri tari, care nu trec sub nicio formă neobservate. Mobilierul cu oglinzi scoate din anonimat orice încăpere, așa că în cazul de față nu a făcut decât să dinamizeze și mai tare întregul ambient. Citiți aici 6 motive pentru a decora cu oglinzi, dacă sunteți încă în dubiu că este soluția ideală.

Revenind la amenajarea aleasă, ea se remarcă și prin accesoriile moderne. Având în vedere mixtul cromatic și oglinzile de pe pereți și comode, nu s-a exagerat cu decorațiunile. De fapt aceasta este cheia atunci când optați pentru tonuri electrizante și mobilă cu un aspect aparte.

amenajare dormitor

Sursă foto: Pinterest

amenajare dormitor

Sursă foto: Pinterest

amenajare dormitor

Sursă foto: Pinterest

amenajare dormitor

Sursă foto: Pinterest

amenajare dormitor

Sursă foto: Pinterest

Dacă doriți și alte sfaturi de amenajare a dormitorului și a casei, în general, atunci dați click AICI. Sigur veți găsi ceva care să vă satisfacă gusturile.


Poate v-ar mai plăcea să citiți:


În cazul în care v-a plăcut articolul, recomandați-l și prietenilor!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies