Sfaturi de amenajare: De ce sa investesti in produse premium pentru baie

by admin
0 comment

Dacă e vreun webinar la care pot participa în timp ce Alex doarme, mă înscriu fără ezitare. Cred foarte mult în potențialul educării prin intermediul noilor tehnologii și profit din plin de această formă de cultivare a pasiunilor și abilităților, mai ales de când am devenit mamă. Oricât de mult mi-ar plăcea să merg la clase, cu un copil de un an e de-a dreptul imposibil. Așa că valorific orice curs online din sfera mea de interes. Preferate sunt webinariile de organizare și soluții de amenajare.

Folosesc mult internetul și pentru a documenta servicii și game de produse, să citesc review-uri și să aleg apoi ceea ce consider mai bun pentru mine. La fel procedez și când am de scris un articol nou pe blog. Sigur că nu ajung să cunosc până în cel mai mic detaliu fiecare brand, dar mă familiarizez suficient de bine cu el încât să îi văd mai ușor plusurile și minusurile.

De ce să alegi calitatea

Odată cu vârsta și cu aceste mici, dar constante specializări în design interior, am învățat că alegerile nu le faci în funcție de preț. Ceea ce azi consideri economie se poate dovedi în timp un mare minus ce se transformă mai târziu într-o cheltuială. Și să plătești mult pentru un produs cu o calitate îndoielnică e ceva ce sigur nu vrei să faci.

Recent mi-a fost recomandată colecția Keramag Citterio, o gamă de produse ceramice premium a Grupului Geberit, creată de arhitectul și designerul italian Antonio Citterio, ale cărui produse au câştigat de-a lungul timpului importante premii internaţionale şi sunt astăzi expuse în muzee de artă contemporană. De pildă, creații de-ale sale fac parte din prestigioasa colecţie a Centrului Pompidou din Paris, ca o recunoaştere a afinităţii artistice pe care o are pentru forme actuale.

Așadar, alegi un produs premium pentru amenajare având în vedere experiența și reputația producătorului (în cazul de față Grupul Geberit), dar și creatorul, respectiv Antonio Citterio.

Un alt motiv pentru care alegi să plătești în plus este funcționalitatea. Și am să povestesc un pic mai multe despre acest aspect mai jos, pentru că acum nu vreau să trec mai departe fără a mai vorbi puțin despre Antonio Citterio, acest designer care m-a impresionat cu viziunea sa.

Cine este Antonio Citterio

Am fost curioasă să aflu mai multe despre acest arhitect și designer italian, să înțeleg cum de a creat gama Keramag Citterio, așa că am început să mă documentez online. Într-un interviu în care vorbește despre formarea profesională, inspirație și tehnici contemporane, am descoperit un individ cu un spirit tânăr, ancorat în realitatea și timpurile pe care le trăiești. Pentru el digitalizarea nu este doar funcțională, este și o modalitate rapidă și eficientă de punere în operă a proiectelor și spune că în această eră nu îți mai permiți să fii artizan doar folosind tehnici manuale, dar este esențial să stăpânești meșteșugul pentru a crea produse remarcabile.

Dacă ai vreme, descoperă-l și tu în acest interviu:

Având în vedere că în viziunea sa baia este mai mult decât un spațiu pentru igienă, gama de produse ceramice premium a Grupului Geberit, Keramag Citterio, este realizată din materiale inovative, iar designul oferă o eleganță atemporală. Gama include lavoare simetrice și asimetrice, cu capac ceramic automat pentru ventil, vase de WC și bideuri suspendate ori pe pardoseală, dar și capace de toaletă cu închidere lentă.

Uite câteva amenajări ce includ produse Keramag Citterio, care mie mi-au atras atenția prin liniile drepte și simplitate, dar care se remarcă printr-un rafinament atemporal. Sunt genul acela de obiecte de care nu te poți plictisi și pe care nu îți dorești să le înlocuiești la următorul trend. Tocmai aspectul acesta fără de vârstă le permite să fie versatile și să se adapteze în noi și noi scheme de decorare ale aceluiași spațiu, an după an.

Sursă foto: Geberit

Sursă foto: Geberit

Sursă foto: Geberit

Sursă foto: Geberit

Sursă foto: Geberit

Sursă foto: Geberit

Revenind la funcționalitate, ca o extraopțiune, produsele Geberit pot beneficia de tehnologia Rimfree, ce înseamnă de fapt trei lucruri: 1) vase de toaletă fără ramă de spălare, astfel încât murdăria nu are unde să se acumuleze, 2) Keratect, glazura specială a ceramicii ce se curăță foarte ușor și 3) sisteme de prindere ascunse vederii, pentru o eleganță deosebită.

Deviza Keramag Rimfree este ”Ducem igiena la nivelul următor”:

https://www.youtube.com/watch?v=6OmgsOIA_gk

Keramag mai include și alte colecții, printre care Xeno2, Icon sau My Day. În cazul în care v-am stârnit interesul cu privire la acest brand, vă spun că în România produsele Keramag sunt disponibile în showroom-urile Mishu, Romstal, Ambient și Laguna. Apar și la o simplă căutare pe Google. 😉

Dacă ți-a plăcut articolul despre produse premium pentru baie și îl consideri util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies