[SFAT PRACTIC] CUM SA IMPATURESTI UN CEARSAF IN 5 PASI

by admin
0 comment

Să împăturești o lenjerie de unul singur, nu este o treabă ușoară. Mai ales dacă nu ai o înălțime considerabilă. Iar dacă avem de-a face și cu vreun cearșaf cu elastic pe margine, cu atât mai greu. Pentru că știm că subiectul ne dă de furcă la mulți dintre noi, am căutat un tutorial care să ne mai ușureze viață.

Iată care sunt cei cincie pași de urmat pentru împăturirea rapidă a unui așternut.

Pasul 1:

Băgați mâinile în colțurile cearșafului (este mai ușor să îl apucați pe lățime).

Pasul 2:

Uniți palmele și trageți una dintre părți peste cealaltă. Reperați pașii 1 și 2 și la celălalt capăt.

Pasul 3:

Odată suprapuse marginile va rezulta un așternut strâns pe din două, adică pe lungime. Acum mai trebuie să îl pliați la jumătate și pe lățime.

Pasul 4:

Așezați cearșaful pe o suprafață plană, apoi strângeți marginile acestuia venind către mijloc.

Pasul 5:

În funcție de dimensiunile așternutului de pat, mai pliați-l în două sau în patru. Voila! Cearșaful este tocmai bun de pus în sertar, la păstrare.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

sfat practic impaturire cearsaf

Sursa: Pinterest

Pentru alte sfaturi practice pentru casă și grădină, dar și de sănătate, beauty și stil, accesați secțiunea cu același nume. Dacă doriți să aflați care sunt cele mai noi oferte propuse de retailerii de DIY din România, vă așteptăm pe BLOG.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies