Sfat practic: Cum iti tai bretonul corect acasa

by admin
0 comment

Pentru fetele cu breton întreținerea acestuia poate reprezenta o bătaie de cap constantă. Ba nu se așează bine după baie, ba crește prea repede și intră în ochi… Cert este că bretonul implică o îngrijire constantă.

Uneori ne este peste mână să ajungem la coafor doar pentru a ne tăia din vârfuri, așa că încercăm cumva să facem noi treaba coafezei. Și de cel mai multe ori nu ne iese! Totuși o scurtare a părului este ceva ce se poate învăța, așa că următorul sfat practic ne poate scoate din încurcătură.

Pentru a vă tăia corect bretonul, fără a avea emoții că vă stricați întreaga frizură, tot ce trebuie să faceți este să-l luați într-o mână, să-l răsuciți de câteva ori și de abia apoi să îl scurtați. Vă asigurați astfel că va fi uniform și că vă va încadra bine chipul.

Pentru o mai bună înțelegere a acestui sfat practic priviți cu atenție imaginile de mai jos. El este valabil pentru un breton ce acoperă întreaga frunte, nu pentru unul tăiat oblic.

sfat practic

Sursă foto: Pinterest

Doriți mai multe sfaturi și proiecte DIY de beauty & fashion, atunci apăsați AICI.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți!

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies