Sfat practic: Cum iti tai bretonul corect acasa

by admin
0 comment

Pentru fetele cu breton întreținerea acestuia poate reprezenta o bătaie de cap constantă. Ba nu se așează bine după baie, ba crește prea repede și intră în ochi… Cert este că bretonul implică o îngrijire constantă.

Uneori ne este peste mână să ajungem la coafor doar pentru a ne tăia din vârfuri, așa că încercăm cumva să facem noi treaba coafezei. Și de cel mai multe ori nu ne iese! Totuși o scurtare a părului este ceva ce se poate învăța, așa că următorul sfat practic ne poate scoate din încurcătură.

Pentru a vă tăia corect bretonul, fără a avea emoții că vă stricați întreaga frizură, tot ce trebuie să faceți este să-l luați într-o mână, să-l răsuciți de câteva ori și de abia apoi să îl scurtați. Vă asigurați astfel că va fi uniform și că vă va încadra bine chipul.

Pentru o mai bună înțelegere a acestui sfat practic priviți cu atenție imaginile de mai jos. El este valabil pentru un breton ce acoperă întreaga frunte, nu pentru unul tăiat oblic.

sfat practic

Sursă foto: Pinterest

Doriți mai multe sfaturi și proiecte DIY de beauty & fashion, atunci apăsați AICI.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies