Sfat practic: Cum intretinem salteaua de pat

by admin
0 comment

Dacă ți-ai pus vreodată problema că o saltea de pat are nevoie de o îngrijire specială, ai putea găsi răspunsul în acest articol. E de la specialiștii JYSK

saltea

Sursă foto: JYSK

Aceștia ne spun ce trebuie să facem pentru a obține maximul de la salteaua noastră:

  • Saltelele cu arcuri trebuie întoarse de 3–4 ori pe an. Dacă aveți un asemenea de model, este bine să fie pus pe un pat cu somiere. Vă asigurați astfel că nu face condens.
  • Aspiraţi regulat toate tipurile de saltele. Aspirarea trebuie realizată atât în scopuri igienice, cât şi din cauza prafului şi a murdăriei ce poate pătrunde în structura lor.
  • Pentru protecție utilizați cearșafuri și învelitori speciale.
  • Urmaţi întocmai instrucţiunile de spălare când vreți să curățați o faţă detaşabilă. Vă asigurați că o veți putea utiliza o perioadă mai îndelungată.

Uite și cum îți alegi salteaua.

Mai multe sfaturi practice pentru casă și grădină găsiți AICI. Și nu uitați să distribuiți acest articol și cu prietenii în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies