SFAT PRACTIC: CUM ASEZAM TACAMURILE IN FARFURIE PENTRU A SPUNE CA NE-A PLACUT MANCAREA

by admin
0 comment
Poate că n-ați știut, dar felul în care așezați tacâmurile în farfurie după ce ați terminat de mâncat poate transmite un mesaj foarte important bucătarului. 

Astfel, modul în care lăsați cuțitul și furculița poate complimenta chef-ul sau, dimpotrivă, îi poate atrage atenția asupra calității bucatelor. Iată cinci mesaje importante pe care i le puteți transmite în acest fel, prin intermediul ospătarului. 🙂

#table #setting #asezarea #corecta #masa #eticheta #etiquette #breakfast #micdejun #diy #diybazaar

Sursa: DIY Bazaar

Atenție însă! Și un musafir ne poate transmite aceleași mesaje după ce ne-a încercat preparatele. Dacă la gătit nu prea putem să vă ajutăm, câteva sfaturi de aranjare a mesei în diferite situații vă putem da:


Și mai multe idei găsiți în secțiunea DIY Masă frumoasă a site-ului nostru. În cazul în care v-a plăcut articolul despre cum se pun tacâmurile pe farfurie pentru a spune dacă v-a plăcut mâncarea, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies