Sfat practic: Cum aerisim iarna

by admin
0 comment

Nu-i așa că iarna vă vine mai greu să deschideți geamurile pentru a aerisi casa de teamă că frigul năprasnic va da năvală în interior? Firesc de altfel, pentru că toți avem tendința de a ne conserva temperatura în sezonul rece.

Totuși aerisirea locuinței este importantă pentru sănătate și pentru starea generală de bine. Într-o cameră cu aer proaspăt ne odihnim mai bine, învățăm mai bine, ne concentrăm mai bine. Dar cum facem să nu irosim căldura de la interior, care de abia ne-a înmuiat oasele și a dezmorțit pereții reci ai casei? Foarte simplu: aerisim în reprize de câteva minute de mai multe ori într-o singură zi!


Important de știut:

Aerul proaspăt se încălzește mai repede decât cel folosit.


Așa că teama de a nu irosi căldura cu greu făcută în locuință nu se mai justifică.

Dar ce facem atunci când geamul nu este deschis, iar aerul din apartament este mult prea uscat? Ei bine un vas de lut plin cu apă pus în apropierea sursei de căldură (calorifer, sobă, plită etc.) ajută la păstrarea umidității. La fel și plantele verzi, pentru că ele contribuie la filtrarea dioxidului de carbon din aer.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies