Serviciul debitare si cantuire PAL, util cand faci singur mobila

by admin
0 comment

Știați că există magazine și depozite de materiale de construcții care oferă servicii de debitare și căntuire a foilor de PAL? Ele sunt foarte utile atunci când vrem să ne facem singuri diferite piese de mobilier sau când lucrăm cu un meșter tâmplar pentru asta.

Arabesque este unul dintre retaileri care oferă un astfel de serviciu, prin care PAL-ul este tăiat la dimensiunile dorite, reducând pierderile de material. Cantul se aplică folosindu-se utilaje specializate. La comenzi online de peste 500 de lei (TVA inclus) livrarea este gratuită în peste 900 de orașe și localități din țară, compania dispunând de o flotă proprie de mașini și camioane.

Serviciile de debitare și căntuire se executa în limita posibilităților tehnice de prelucrare (lungime, grosime etc.).

debitare și căntuire

Sursă foto: Arabesque


Oferta Arabesque Wood cuprinde o gamă foarte variată de PAL melaminat, canturi PVC și ABS și accesorii diverse pentru mobilă, dar și lemn stratificat, MDF melaminat, PFL, blaturi de masă și bucătărie, precum și PAL hidrofugat și melaminat într-o paletă foarte diversificată.


Sortimentul mare de PAL și blaturi este completat cu o gamă diversă de accesorii pentru bucătărie, de sisteme de glisare și accesorii dressing, de balamale basic și pentru aplicații speciale, de glisiere și sisteme de sertare, de mânere, cuiere și butoni, de folie cant, cant ABS și PVC și nu numai.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies