SE DESCHIDE DEBENHAMS HOME!

by admin
0 comment

Odată cu deschiderea magazinului Debenhams din centrul comercial București Mall, retailerul britanic lansează în România și divizia sa de decorațiuni și accesorii pentru casă, Debenhams Home. Tendințele sezonului primăvară/vară 2015 sunt marcate de game variate de culori, de texturi bogate și de materiale organice. Lansarea va avea loc joi, 26 martie.

Pentru camerele de zi, Debenhams propune un ambient primitor, cu elemente decorative amplasate strategic și cu pereți ornamentați cu diferite tipuri de rame.

Debenhams Home

Sursă foto: Debenhams

Câteodată mai puțin înseamnă mai mult. Expresia este perfectă atunci când vrem să descriem stilul minimalist, în care textura suprafețelor, formele organice și finisajele transparente crează un mixt perfect, specific stilului scandinav. Cu rădăcini în arta populară, trendul se potrivește unui look relaxat și simplu. Elemente reprezentative sunt vazele cu textură, decorațiunile mici, dar și recipientele mari din sticlă albastră.

Debenhams Home

Sursă foto: Debenhams

”Noua colecție pentru casă, RJR by John Rocha Home Collections, reprezintă suma tuturor lucrurilor pe care ți le-ai dorit pentru universul tău. Într-un echilibru construit cu măiestrie, se întâlnesc frumusețea și durabilitatea, texturile prețioase și culorile, toate într-o manieră organică și practică.

Butterfly Home by Matthew Williamson reintepretează imprimeuri din perioada Iacobină, iar motivele etnice sunt transpunse cu ajutorul tonurilor electrice de neon. Vazele realizate manual și micile detalii de broderie sunt puternice elemente de autenticitate.

Ben de Lisi vine să linistească grafismul îndrăzneț al celorlalți designeri și ne propune vizualuri care au la bază schițe desenate de mână, o paletă cromatică restrânsă și suprafețe cu textură. Vaza cu textura de bumbi și organizatorul de reviste sub formă de câine sunt cele mai bune exemple pentru a ilustra stilul designerului.”, se arată în comunicatul transmis de retail.

În dormitor, totul este despre relaxare și confort.

Lenjeriile de pat de la Debenhams sunt realizate din bumbac 100%, astfel încât ele asigură un început și un sfârșit de zi în deplin confort și răsfăț. Cromatica este variată, cât să satisfacă și cele mai exclusiviste cerințe în materie.

Debenhams Home

Sursă foto: Debenhams

”Jasper Conran propune o paletă cromatică neutră, dominată de bej, gri și alb, iar dungile și imprimeurile delicate sunt puse în valoare de țesăturile impecabile, de bumbac și satin.

Noile lenjerii de pat RJR John Rocha pun în valoare modelul cu ajutorul texturii, iar seturile includ pleduri realizate din îmbinări de material puse în valoare de imprimeuri tip acuarelă.

Butterfly Home by Matthew Williamson combină motivul recurent al fluturilor cu imprimeuri puternice de inspirație indiană și reinterpretări ale broderiei iacobine”.

Debenhams Home

Sursă foto: Debenhams

Pentru amenajarea băilor, accentul se pune pe culoare.

Indiferent de design, Debenhams propune cele mai moi și pufoase prosoape, realizate, ca și lenjeriile de pat, din bumbac 100%.

Mai multe imagini din noul magazin Debenhams Home veți putea vedea pe site-ul DIY Bazaar în ziua de 26 martie 2015. Până atunci găsiți numeroase idei de decorare a locuinței în secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei.

V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies