S-A REDESCHIS PRAKTIKER VITAN. IMAGINI DIN MAGAZIN SI INFORMATII DESPRE OFERTE

by admin
0 comment

Pe 7 iulie 2016, Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, a redeschis magazinul din zona comercială Vitantis Shopping Center, din Bucureşti, acesta fiind primul din reţea remodelat astfel încât să ofere clienţilor o nouă experienţă de cumpărături îmbunătăţită.

praktiker_vitan_1

Proiectul de remodelare urmează să fie implementat în toate celelalte big box-uri ale retailerului din Capitală și din țară. Reamenajarea Praktiker Vitan a început în luna martie a acestui an, fiind vorba de o investiţie de peste 400.000 de euro.

„Clienţii sunt în centrul preocupărilor noastre, motiv pentru care procesul de remodelare a magazinului Praktiker Vitan a fost realizat în urma unei ample analize a aşteptărilor şi obiceiurilor cumpărătorilor care ne trec pragul magazinelor în fiecare zi. Prin această remodelare, dorim să oferim o experienţă îmbunătăţită de cumpărare, clienţii având acces mult mai simplu şi mai rapid la produsele căutate, primind informaţii suplimentare la anumite produse, prin intermediul afişelor locale de vânzare şi prin oferirea de idei de amenajare în zonele expo îmbunătăţite din interiorul magazinelor. – Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Ce are diferit Praktiker Vitan:  

  • PRODUSE NOI: game de produse noi, mai potrivite cu aşteptările clienţilor din toate categoriile: entry, middle sau high;
  • CONCEPT NOU DE SEMNALISTICĂ ÎN MAGAZIN: afişele de orientare sunt poziţionate mai vizibil, cele de preţ sunt mai dinamice şi uniforme, iar promoţiile pot fi observate cu uşurinţă încă de la intrarea în magazin;
  • STRATEGIE NOUĂ DE MERCHENDISING: produsele sunt aranjate la raft pentru a facilita procesul de cumpărare;
  • INFORMAŢII LOCALE DE VÂNZARE LA ANUMITE PRODUSE: produsele mai complicate, care necesită mai multe informaţii detaliate la achiziţie, sunt însoţite de informaţii locale de vânzare;
  • ZONE EXPO ÎMBUNĂTĂŢITE: în zonele cu produse sanitare, mobilă şi decoraţiuni se află showroom-uri de la care clienţii se pot inspira pentru idei de amenajare.

Praktiker Vitan

Praktiker Vitan

Praktiker Vitan

Praktiker Vitan

Praktiker România a decis să înceapă procesul de remodelare cu Praktiker Vitan, ca urmare a potenţialului pe care îl are acest magazin. Graţie poziţionării bune, în zona de sud a Capitalei, magazinul este vizitat zilnic de un număr de aproximativ 1.000 de cumpărători. În plus, procesul de remodelare coincide cu aniversarea a 10 ani de la deschiderea acestui magazin, în 2006. 

Promoţii speciale cu ocazia redeschiderii

Pentru a marca redeschiderea, în perioada 7 – 24 iulie, în magazinul Praktiker Vitan, cumpărătorii vor putea să se bucure de: preţuri speciale la produsele de sezon, vânzarea de vopsea, ciment, mortar şi gips mortar direct din cele patru camioane amplasate în parcarea magazinului sau de posibilitatea de a câştiga vouchere de cumpărături la Carrefour din Vitantis Shopping Center.

În plus, clienţii care deţin un card de fidelitate şi fac cumpărături din Praktiker Vitan în această perioadă, pot câştiga una din cele cinci excursii de două persoane în Turcia. Cei care achiziţionează produse Firos intră automat în tragerea la sorţi pentru a câştiga una din cele 10 biciclete, iar cei care achiziţionează de minimum 50 de lei au posibilitatea să câştige produse DIY sau alte cadouri.

Produsele la prețuri speciale sunt marcat cu etichete roșii pe care scrie cu galben ”Practic de nerefuzat”.

Mai multe poze din magazin vedeți AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies