S-A LANSAT NOUL CATALOG PRAKTIKER, DECORATIUNI 2015

by admin
0 comment
Praktiker a lansat cel mai nou catalog al său, DECORAȚIUNI 2015, cu produse în exclusivitate doar în lanțul propriu de magazine. Disponibil gratuit pe site-ul retailerului sau în AppStore și GooglePlay sub denumirea Catalog Praktiker România, acesta are ca temă drumul către confortul de acasă.

catalog decoratiuni 2015

Sursă foto: Praktiker

În cele 136 de pagini ale sale sunt prezentate în detaliu peste 800 de produse, structurate pe 17 categorii diferite: mobilă, menaj, covoare, mochete, pături călduroase tip Pique, lenjerie din bumbac 100%, scaune moderne, fototapet, tapet, deco, iluminat, vopsea, uși, parchet, gresie/faianță, sanitare, încălzire, cutii poștale, scule și aparate de curățat. Prezentarea produselor este însoțită de informații utile, detaliate, precum date tehnice, termeni de specialitate și poze sugestive cu idei de decorare.

catalog decoratiuni 2015

Sursă foto: Praktiker

Elementele de decor sunt cele care asigură personalitatea casei,  motiv pentru care am lansat acest compendiu de soluții care ne poate transforma clienții în adevărați arhitecți ai frumosului și confortului. De exemplu, mobilierul este de cele mai multe ori o alegere dificilă. Praktiker aduce în exclusivitate sisteme modulare, dând libertatea decorării în peste 80 de modalități de asamblare. Toate noutățile și soluțiile din catalog vin la prețuri avantajoase, cu un plus valoare conferit de calitatea înaltă a produselor. – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Game exclusive la prețuri preferențiale

Noul catalog aduce în prim plan noi produse, unele în exclusivitate în magazinele Praktiker. Este cazul sistemului modular living Besta, cu peste 80 de moduri de asamblare (pag. 4-5), sistemul modular office Grand, cu peste 27 de moduri de asamblare (pag. 28) și sistemul modular de bucătării Fantasy, cu diferite variante de culori pentru fronturi (pag. 39).

catalog decoratiuni 2015

Sursă foto: Praktiker

Capitolul dedicat bucătăriei este extins, oferind soluții atât pentru renovare completă, cât și pentru schimbări soft. Scaune cu design modern, la prețuri avantajoase sunt propunerile specialiștilor Praktiker pentru un decor în trend cu ultimele tendințe în amenajare (pag. 40-41).

Idei practice pentru confortul de acasă

Catalogul cuprinde și o mulțime de idei și accesorii pentru proiecte DIY variate. Cutiile de depozitare Stockholm organizează spațiul într-un mod agreabil și modern (pag. 46), gama de covoare persane, în culori rezistente și delicate la atingere, se remarcă prin prețurile sale accesibile (pag. 48-49), iar colecția extinsă de cuverturi, lenjerii și prosoape din bumbac 100% este extrem de variată și pretabilă pentru gusturi diverse (pag. 68-69).

catalog decoratiuni 2015

Sursă foto: Praktiker

catalog decoratiuni 2015

Sursă foto: Praktiker

Soluții accesibile pentru o iarnă călduroasă

Praktiker propune și o gamă extinsă de soluții de încălzire, care să asigure un confort sporit în timpul iernii. Spre exemplu șemineul electric Antique, cu un aspect clasic și diferite combinații de culoare, viteză și intensitate, va contribui atât la încălzirea spațiului, cât și la decorarea sa. Cei care preferă tehnologia, pot alege un șemineu cu flacără virtuală sau un panou radiant din sticlă (pag. 124-129).

catalog decoratiuni 2015

Sursă foto: Praktiker

Soluții financiare pentru clienții Praktiker

Pentru clienții săi, retailerul oferă soluții financiare diverse, care să le permită achiziționarea produselor dorite. Astfel, la sume de peste 5.500 lei, plata se poate face în 36 de rate lunare fixe. Detalii referitoare la documente, condiții sau pentru simularea rambursării în alt număr de rate sunt disponibile la birou de credit din fiecare magazin.

catalog decoratiuni 2015

Sursă foto: Praktiker

Mai multe articole despre retailerii din sectorul de bricolaj din țara noastră găsiți în secțiunea DIY  – Who is who în România. Tot acolo sunt și ofertele valabile în magazinele lor. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies