S-a lansat catalogul IKEA 2019

by admin
0 comment

Noul catalog IKEA sărbătorește viața acasă cu toate provocările, tensiunile, nevoile și visurile ei și susține diversitatea aducând în prim plan 7 noi povești ce vorbesc despre stiluri diverse îmbine armonios.

Catalogul are o structură modificată față de anii trecuți, începând de la coperta cu ramă albă, în stilul anilor 80, până la conținutul construit pe șapte case potrivite pentru cupluri de vârste diferite, familii numeroase ori mici, ce trăiesc alături de colegi de apartament sau oameni care locuiesc singuri în spații restrânse.

Distribuția catalogului IKEA 2019 se face în intervalul 28 august-21 septembrie 2018, în București și împrejurimi, în peste 800.000 de exemplare. În România, aceasta este cea de-a 13-a ediție, iar la nivel global a 68-a.

„La IKEA ne dorim să aducem idei și inspirație care se potrivesc alegerilor celor mai mulți oameni. Prin urmare, anul acesta am creat interioare complete și ne-am îndepărtat de conceptul camerelor individuale prezentate până acum în catalog.” – Theodor Nica, Communication and Interior Design Manager IKEA Băneasa

La baza celor 7 locuințe prezentate stă studiul IKEA Life at Home Report, ce are la bază rezultate ale cercetărilor pe care retailerul de mobilier le realizează în toată lumea. Raportul evidențiază că a avea „prea multe lucruri” este o mare problemă pentru stilul de viață modern. Prin urmare, două dintre case prezintă soluții de organizare a obiectelor și amintirilor. Între cele 7 se află un studio de 16 mp, precum și o casă dedicată stilului de viață sustenabil.

Pe lângă catalog, au fost anunțate o parte dintre colecțiile limitate ce vor intra în magazine anul acesta. GRATULERA a fost lansată cu ocazia aniversării de 75 de ani de IKEA și aduce la raft unele dintre cele mai populare produse din anii 1950-1960, 1970-1980 și 1990-2000. Prima parte a colecției a ajuns deja, în timp ce următoarele două vor sosi în octombrie și decembrie.

Catalogul IKEA 2019 are aproximativ 300 de pagini, este tradus în 37 de limbi și este distribuit în 50 de țări. El este imprimat 100% pe hârtie certificată Forest Stewardship Council™, ce provine din lemn obținut în urma unui management cu standarde ecologice, sociale și economice stricte.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies