S-a lansat Catalogul IKEA 2017. Iata care sunt noutatile!

by admin
0 comment

Noul Catalog IKEA 2017 este aici, iar începând din 25 august și până pe 10 septembrie el va ajunge la 875.000 de locuitori din București și din împrejurimi! Sloganul acestui an este ”Pentru oameni, nu consumatori” și reflectă modul în care soluțiile și produsele retailerului au fost create.

Catalog Ikea

Sursă foto: Ikea România

În România, în centrul atenției este preocuparea de a inspira femeile să renunțe la reguli impuse de alții și să-și facă timp pentru lucrurile cu adevărat importante pentru ele. Așa că în cele 324 de pagini vom găsi multe soluții pentru a renunța la presiunea așteptărilor din viața de zi cu zi.

„Așteptările de la femei sunt mari și vin din multe direcții: de la societate, familie, prieteni, parteneri de viață sau copii, dar credem că ele pot fi prioritizate pentru ca lucrurile să se întâmple potrivit dorințelor fiecăreia. Nu avem soluții perfecte, dar avem o mulțime de întrebări care să ne ajute să redescoperim lucrurile cu adevărat importante.” – Daniela Stoican, PR Manager IKEA România

Catalog Ikea

Sursă foto: Ikea România

Ce conține #CatalogulIKEA2017:

  • Idei pentru a renunța la așteptări acasă – Soluțiile din acest catalog își propun să îi inspire pe oameni să spună adio așteptărilor. Cum ar fi să combine modele diferite de scaune sau să nu ofere tacâmuri la masa de nuntă. Să gătească mereu ca și când nimeni nu i-ar vedea – ustensilele pot fi manevrate în pași de dans, mai ales dacă se pot lua direct de pe raft (pag. 34). Să nu le ofere scaune tuturor invitaților dacă nu au; o masă între prieteni poate fi luată oriunde, chiar și pe podea (pag. 24).
  • Mai multe pagini cu noutăți – Catalogul IKEA a venit întotdeauna cu noutăți. Produse noi, idei noi și moduri noi de a vedea viața de zi cu zi acasă. Cu toate acestea, mai puțin cunoscut este faptul că IKEA lansează produse pe tot parcursul anului. Noul catalog are mai multe pagini cu noutăți ca niciodată și o parte dintre ele sunt colecții care vor fi lansate peste câteva luni. SÄLLSKAP este inspirată de design-ul tradițional suedez și este o sărbătoare a bucuriei de fi împreună (pag. 166-168). IKEA PS 2017 este o colecție pentru viața alertă din mediul urban, cu piese de mobilier inteligente și flexibile (pag. 164 – 165).
  • Soluții IKEA de zi cu zi – IKEA este o companie de fiecare zi. Îi ajută pe oameni să aibă dimineți de luni mai ușoare și după-amiezi de miercuri mai liniștite. Despre asta este vorba și în catalog – despre cum să locuiești într-un spațiu mic (pag.87), dar să creezi o casă care să îți urmeze ritmul și cum să faci sustenabilitatea să fie parte din viața ta (pag. 61). Și, desigur, cum să ai o casă în care să oferi copilului toată siguranța de care are nevoie (pag. 140).
Catalog Ikea

Sursă foto: Ikea România

”Pentru noi, la IKEA, așteptările pot fi de mai multe feluri. Gătitul poate fi o aventură plină de posibilități: poți să stai în pijamale și să cânți o baladă rock de să te audă toți vecinii. Poți să gătești cu pasiune, fără presiune, chiar dacă ingredientele ajung pe podea. Cinele cu prietenii se pot lua pe canapea, în fața televizorului. Scaunele nu mai sunt obligatorii, nici măcar la masa de Crăciun, dacă pentru toți cei prezenți contează mai mult cu cine și nu ce mâncăm. Cei mici pot sta în bucătărie oricând și se pot transforma în artiști decoratori de brioșe. Femeile din viața noastră nu trebuie să facă totul. Până la urmă, viața acasă este despre toți membrii familiei și s-ar putea să descoperim că putem face lucrurile mai bine împreună.” – Daniela Stoican, PR Manager IKEA România

Interesant:

Știai că uneori designerii IKEA se mută acasă la diverși oameni pentru a învăța cum să facă produse mai bune?

Catalog Ikea

Sursă foto: Ikea România

Noutățile digitale – Aplicația Catalogul IKEA

Cea mai îndrăzneață noutate de anul acesta este re-design-ul complet al Aplicației Catalogul IKEA, care arată mai bine, funcționează mai bine și oferă mai multe informații celor care își doresc să exploreze conținutul catalogului. Aplicația Catalogul IKEA nu este numai o variantă digitală a catalogului, este o extindere și o îmbunătățire a acestuia. Iar în România va fi disponibilă de pe 25 august 2016, ora 00:00.

  • Conținut mai bogat și mai plin – noua aplicație este mai ușor de folosit cu ajutorul meniului intuitiv.
  • Conține mai multe materiale video și mai multe moduri prin care să testezi soluții pentru acasă în format 3D.
  • O altă îmbunătățire este pentru modul de AR (Realitate Augmentată) ce permite vizualizarea de produse în spațiul de acasă, pentru a vedea dacă se potrivesc.

Prețurile menționate în Catalogul IKEA 2017 includ TVA, sunt maxime și sunt valabile de la 1 septembrie 2016 până la 21 iulie 2017.

#CatalogulIKEA2017 #CatalogIKEA #CatalogulIKEA #ikea #ikearomania

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies