S-a lansat aplicatia mobila a Brico Depot. O poti descarca de pe blog!

by admin
0 comment

Brico Depot România și-a lansat aplicație mobilă disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Ea poate fi descărcată gratuit pe smartphone sau tabletă din App Store şi Play Store. 

aplicatie mobila Brico Depot

Sursă foto: Brico Depot Romania

Aplicația oferă, pe lângă varianta online a catalogului și produsele din secțiunea de Arivaj (n.r. ofertele Brico Depot se numesc arivaje) și informații despre depozite și instrumente utile (precum nivela, raportorul, măsurătorul tipurilor de cuie, detectorul de metale, calculatorul de suprafeţe, convertorul unităţii sau detalii despre vreme, un element foarte important atunci când este vorba despre construcţii).

În luna aprilie, Brico Depot România a lansat şi Catalogul Brico Depot 2016, cel mai amplu catalog de pe piaţa de bricolaj din România, disponibil gratuit din 6 mai în toate magazinele retailerului, într-un tiraj de 400.000 de exemplare. Preţurile din catalog sunt garantate timp de 4 săptămâni (între 6 mai şi 1 iunie 2016).

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies