S-A DESCHIS BRICO DEPOT BANEASA

by admin
0 comment
Vineri, 4 septembrie, la 07:00, s-a deschis Brico Depot Băneasa, cel de-al 15-lea și ultimul din magazinele pe care grupul Kingfisher le deține în țara noastră. Procesul de transformare a început în toamna lui 2013, cu fostele depozite Bricostore din Pantelimon și din zona comercială Orhideea.

DIY Bazaar v-a arătat în premieră imagini de la deschiderea celui dintâi Brico Depot din România. Așa facem și cu cel din urmă!

Brico Depot Baneasa

Sursă foto: Brico Depot

Brico Depot Baneasa

Sursă foto: Brico Depot

Brico Depot Baneasa

Sursă foto: Brico Depot

Brico Depot Baneasa

Sursă foto: Brico Depot

Brico Depot Baneasa

Sursă foto: Brico Depot

Cu o suprafaţă de 7.500 mp, magazinul din nordul Capitalei a rămas deschis pentru clienţii săi pe toată durata lucrărilor, întregul proces de reamenajare fiind finalizat în timp record: doar 11 săptămâni! Depozitul este structurat într-un format ușor de parcurs, menținând cele trei zone principale specifice brandului:

 • Materiale de construcții;
 • Renovarea locuinţei;
 • Amenajări interioare.

Ne bucurăm că am încheiat procesul de transfomare al tuturor unităților, la mai puțin de doi ani de prezență pe piața din România și suntem mândri că am reușit să implementăm cu succes conceptul Brico Dépôt şi în magazinul din Băneasa. A fost un proces dificil, o perioadă de muncă susținută și dedicare, la care echipele Brico Dépôt şi-au adus un aport semnificativ. În continuare, ne propunem să acționăm cu aceeași perseverență şi profesionalism pentru a dezvolta în 2016 notorietatea mărcii Brico Dépôt în România. – Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt Romania.

Aplicație mobilă și catalog online

Tot în această perioadă, retailerul lansează aplicația mobilă BRICODEPOT, gratuită pe IOS și Android, dar și catalogul online, două instrumente utile prin care clienţii pot verifica în timp real stocurile disponibile din fiecare depozit, cu un simplu click. Gamele de produse sunt actualizate zilnic.

În plus, până pe 30 septembrie, toți cei care achiziționează produse din depozitele Brico Depot, pot beneficia de oferte de finanţare şi de credite personalizate prin biroul BRICO CREDIT, dezvoltat în parteneriat cu BRD Finance și ERB Retail Services, cu dobândă zero până la 12 rate lunare, pentru cumpărături de minimum 500 lei.

Iată care sunt toate cele 15 magazine Brico Depot:

 1. Brico Dépôt Băneasa: Șoseaua București-Ploiești, nr 42-44, sector 1, București
 2. Brico Dépôt Pantelimon: Şoseaua Vergului, nr. 18-20, sector 2, Bucureşti.
 3. Brico Dépôt Orhideea: Calea Giuleşti, nr. 1-3, sector 6, Bucureşti.
 4. Brico Dépôt Militari : Autostrada Bucureşti-Piteşti, km 11-12, Bucureşti
 5. Brico Dépôt Piteşti: DN 65 B, sat Geamăna, comuna Bradu
 6. Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, Nr. 299/6, Arad
 7. Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, Nr. 62, Oradea
 8. Brico Dépôt Braşov: Calea Bucureşti, Nr. 109, Braşov
 9. Brico Dépôt Ploieşti: Comuna Blejoi, KM. 6, Ploieşti
 10. Brico Dépôt Brăila: Centru Comercial Brăila Mall DN 21, Comuna Vărsătura, 060251
 11. Brico Dépôt Călărași: DN 21, Nr. 3
 12. Brico Dépôt Constanța: Bulevardul Tomis Nr. 391
 13. Brico Dépôt Drobeta: Bulevardul Aluniș Nr.43, 220118
 14. Brico Dépôt Focșani: Calea Moldovei, Nr. 32, 620157
 15. Brico Dépôt Suceava : Calea Unirii Nr. 22, Burdujeni, în incinta Iulius Mall

Mai multe știri despre Brico Depot puteți citi AICI, dar dacă doriți să vedeți ce oferte sunt disponibile și în restul magazinelor de do it yourself din țară, vizitați secțiunea DIY – Who is who în România. În cazul în care sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei.

Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies