ROBBIE WILLIAMS. CUM ARATA VILA IN CARE S-A CASATORIT

by admin
0 comment

La scurtă vreme după ce a început să scrie istorie ca și artist solo, depășind faima boy band-ului care l-a consacrat (Take That), Robbie Williams a achiziționat într-una dintre cele mai exclusiviste zone din California, Mulholland Drive, Beverly Hills, o vilă în stil mediteranean construită în anul 1947.

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_0

Poate tocmai aceste legături cu noua sa etapă artistică l-au determinat să se căsătorească aici, în anul 2010, cu actrița Ayda Field, într-o ceremonie privată. Trei ani mai târziu însă, megastarul britanic a decis să își vândă proprietatea pentru circa 3,3 milioane de dolari și să se mute în apropiere, într-o casă ce i-a aparținut cântărețului country Clint Black.

În cei opt ani în care a locuit aici (2005-2013), Robbie a adăugat o serie de extensii casei originale de peste 300 mp, prevăzută cu cinci dormitoare, patru băi și propria casă de oaspeți de circa 100 mp. Pe lângă cele două piscine, una dintre ele privată, iar alta cu topogane, a mai construit încă un spațiu de locuit cu două dormitoare și o baie, o terasă, noi zone de relaxare, un garaj pentru patru mașini și un teren de fotbal, cu o zonă de vizionare a competițiilor sportive în imediata apropiere.

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_2

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_5

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_6

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_7

Proprietatea este protejată de garduri înalte și dispune de pază proprie, la fel ca mai toate vilele din apropiere. Multe dintre ele sunt deținute de nume mari din showbiz precum Rod Steward, Eddie Murphy, Paris Hilton, Avril Lavigne sau Brian Wilson (Beach Boy).

Chiar dacă a păstrat multe din elemente originale ale construcției din anii 40 și a avut grijă să nu altereze stilul mediteranean prin noile extensii, la interior, artistul și-a pus în mod evident amprenta prin introducerea de influențe british.

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_3

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_4

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_8

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_9

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_10

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_11

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_12

diybazaar_casedevedete_robbiewilliams_14

Dacă vreți să vedeți și alte case de vedete, dați click AICI. Dacă însă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

O proprietate din România în topul celor mai scumpe din lume

Parcul acvatic din Florida a lui Celine Dion

Case de vedete: Bruce Wills


V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies