Review: Dirt Devil, aspiratorul cu abur ce elimina pana la 99,9% din bacterii

by admin
0 comment

Mie-mi place să fac curățenie, să organizez lucrurile, să trag casa la linie. Soțului meu nu! El e opusul meu la capitolul ăsta! Ar face orice, mai puțin curățenie. Ideea e că de cele mai multe ori eu mă ocup de ”treburile murdare” ale gospodăriei, iar el de gătit și de aprovizionare. Funcționăm ca un mecanism bine uns care rar dă rateuri. Dar când vine curățenia de primăvară, aceea temeinică în care iei fiecare colț din casă la mână, când bagi în cutii hainele groase și cojoacele, plăpumile și păturile, parcă nu mai e la fel de ușor să faci curățenie de una singură.


Și atunci ce m-am gândit? Am zis că dacă am ustensile performante la îndemână nu doar că mă ajut pe mine, dar îi fac ocazional chef și lui. Dirt Devil Aqua Clean Steam Mop, pe numele său complet, este un aspirator cu abur ce poate fi folosit atât pentru curățarea gresiei, cu tot cu petele ei rezistente de grăsime și cu resturi de mâncare, cât și pe parchet și covoare.

Cel mai tare mă încântă treaba cu covorul, pentru că aburul acela fierbinte elimină până la 99,9% din bacterii (așa zice în pliant), iar când ai un copil mic în casă vrei să îl ferești de mizerie și de alergii. Dirt Devil promite să facă asta și chiar dacă nu distruge el toate, toate bacteriile, aduce un plus de prospețime covoarelor pe care altfel ne limităm a le aspira.

Câteva specificații tehnice

Dirt Devil are doar 3,3 kg, o putere de 1500 W, 6 metri de cablu și două rezervoare, unul pe față, mai mic, pentru dezinfectant și altul pe spate, mai mare, pentru apă, ce poate fi umplut și în timpul utilizării. Rezervorul de apă are o capacitate de 600 ml, ceea ce dă o autonomie la curățenie de circa 15 minute. Rezervorul pentru dezinfectant are 250 ml.

Mopul universal cu abur are un cap cu rotire 360 de grade, ce permite utilizarea sa și în zone mai puțin accesibile. Iar acesta este un mare plus mai ales când ai de igienizat gresia din bucătărie după o zi întreagă în care s-a gătit și s-a mâncat. Ori mai rău de atât, după o săptămână întreagă în care s-a gătit și s-a mâncat. Față de un mop cu găleată, aburul pe care Dirt Devil îl scoate ajută la îndepărtarea rapidă și facilă a petelor rezistente fără a mai fi nevoie de frecat.

Dar haideți să vedeți experiența soțului meu cu aspiratorul cu abur.

Iată care au fost concluziile lui după utilizare:

  • E ușor de montat și de folosit (asta după ce i l-am desfăcut și i l-am lăsat ca pe un puzzle J)
  • Curăță rapid mizeria și absoarbe praful
  • Împrospătează culoarea covoarelor
  • O curățenie temeinică nu mai durează la fel de mult
  • Parchetul își păstrează strălucirea mai multe zile
  • Ocupă puțin loc în debara, putând înlocui mătura, fărașul, mopul cu găleată și, pe alocuri, aspiratorul
  • Strânge ușor părul de pisică de pe covor
  • Pentru că funcționează cu apă de la robinet și nu implică folosirea de detergenți, deci curățatul cu aburi este mai economic
  • Față de mopul cu găleată, care lăsa destul de multă apă în urma sa, aburul pe care îl face Dirt Devil se evaporă rapid.

De știut:

Datorită temperaturii ridicate a aburului, bacteriile pot fi distruse fără a mai folosi soluții chimice din comerț. Murdăria colectată se oprește în buretele de microfibră, Dirt Devil venind cu două paduri incluse.


Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

#aliatulincuratenie #aspirator #mopdecuratat #curateniacasei #lunacurateniei #gadgetpentrucuratenie

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies