REVIEW: CERESIT RE-NEW, SOLUTIE RAPIDA DE IMPROSPATARE A BAII

by admin
0 comment

Crăpăturile, infiltrațiile, mucegaiul nu ocolesc casele niciunuia dintre noi. Timpul, utilizarea îndelungată, durata de viață a materialelor și a produselor folosite își pun amprenta periodic asupra locuințelor noastre, mai ales în băi, acolo unde expunerea la apă și abur este constantă și îndelungată zi de zi.

Printre primele care încep să își arate ”vârsta” sunt rosturile căzilor și chiuvetelor, care crapă și cad pradă mucegaiului. Asta nu se întâmplă neapărat pentru că nu facem îndeajuns de des și de bine curățenie, ci pentru că factorii externi acționează natural asupra stratului de silicon.

Partea bună este că astăzi există pe piață o multitudine de produse tot mai competitive, care fac extrem de ușoară împrospătarea băii. Un astfel de produs este Ceresit RE-NEW.Ceresit_RE-NEW_wobler_130x130_RO

Ce este Ceresit RE-NEW?

Ceresit RE-NEW este o soluţie inovatoare pentru rosturi curate în baie, ce poate fi aplicat fără a fi nevoie să îndepărtăm vechiul strat de silicon. Înainte însă suprafețele trebuie curățate de murdărie și mucegai, iar pentru asta se poate utiliza Ceresit STOP MUCEGAIULUI.20160606_094715

20160606_094358

Produsul este dezvoltat folosind tehnologia Silicotech și este o emulsie de silicon pe bază de apă, inodoră și cu elasticitate ridicată, ce asigură o aderenţă excelentă pe siliconul existent. Formula sa anti-mucegai ne ajută să protejăm baia pentru mai mult timp.

Pentru a-i înțelege mai bine utilitatea, problemele pe care le rezolvă acest produs pot fi ușor comparate cu altele deja cunoscute ca fiind neplăcute în viața reală. Priviți!

Cum se aplică Ceresit RE-NEW?

Produsul are un cap aplicator și se folosește la fel de ușor ca un marker, prin presarea tubului. Se recomandă ca acesta să fie în permanenţă în contact cu suprafaţa vizată, păstrându-se constante viteza și presiunea asupra tubului. De asemenea, este recomandat ca unghiul de aplicare să rămână neschimbat.

Acest clip ne arată exact cât de ușor se utilizează:

Informații utile despre produs:

  • RE-NEW poate fi curăţat uşor cu apă sau cu o lavetă curată. Produsul nu este lipicios. După utilizare, aplicatorul se curăţă cu un şerveţel de hârtie.
  • Termenul de valabilitate este de 18 luni de la data fabricaţiei. După ce a fost deschis, produsul mai poate fi folosit o lună.
  • După aplicare nu va rezulta un rost mai mare, deoarece soluția se aplică peste siliconul existent într-un strat subţire de aproximativ 1 mm grosime, asigurând astfel extra-acoperire şi protecţie anti-mucegai.
  • Ceresit RE-NEW acoperă găurile și crăpăturile din stratul vechi de silicon, fie el și de culoare foarte închisă.
  • De la aplicare, se recomandă evitarea contactului cu apa timp de 6 ore și de 24 de ore cu agenții de curățare, chiar dacă pojghița se formează în circa o oră.
  • Produsul poate acoperi aproximativ 7 metri liniari cu un strat de 1 mm grosime, adică necesarul pentru un lavoar şi o cadă.
  • RE-NEW oferă aceeaşi protecţie ca și un silicon sanitar premium, estimată la minim 5 ani de rezistenţă anti-mucegai.

Cum acţionează produsul împotriva mucegaiului?

Datorită sistemului de triplă protecţie, Ceresit RE-NEW neutralizează mucegaiul şi protejează suprafaţa împotriva apariţiei ulterioare astfel:

  1. Neutralizează sporii de mucegai deja existenți;
  2. Opreşte dezvoltarea mucegaiului la suprafaţă;
  3. Previne apariţia şi răspândirea sporilor noi.

Ceresit RE-NEW vs. un etanșant siliconic obișnuit:

La capitolul costuri, soluția Ceresit se aplică direct pe vechiul strat de silicon, doar după ce acesta a fost curățat și tratat împotriva mucegaiului. În cazul siliconului sanitar obișnuit, îndepărtarea este obositoare și costisitoare, fiind nevoie de un pistol aplicator, de intrumente de netezire și chiar de serviciile unui meseriaș.

În ceea ce privește consumul, cu un etanșant siliconic de 280 ml se pot acoperi 7 metri liniari, cu o grosime de 5 mm. Aceeași suprafață poate fi acoperită de doar 100 ml de soluție Ceresit, fără a implica niciun alt cost adițional.

Timpii de aplicare și întărire sunt mult mai reduși în cazul Ceresit RE-NEW, nemaifiind nevoie să parcurgem etape obositoare, precum îndepărtarea vechiului silicon.

Față de un silicon sanitar premium, produsul Ceresit oferă o acțiune triplă de protecție împotriva mucegaiului.

Cui se adresează produsul?

Ceresit RE-NEW se adresează non-utilizatorilor de silicon sanitar, clienţilor care îşi renovează baia, consumatorilor care au rosturi deteriorate în locuinţele lor şi care vor să le cureţe rapid şi fără cheltuieli mari.

20160606_094218

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies