Rețetă soluție universală de curățenie

by admin
0 comment

De voie, de nevoie, mulți dintre noi am ajuns să creăm propriile soluții de curățenie. Când rămâi fără detergent lichid pentru geamuri chiar în plin proces de igienizare a casei trebuie să fii creativ și să te descurci cumva.

M-am uitat de multe ori în jur și am făcut combinații care mai de care mai ingenioase pentru a ieși la liman. Din toate experimentele am înțeles că oțetul te scoate dintr-un număr mare de situații murdare. 🙂

Din cele învățate, dar și din cele citite, descoperite și testate am ajuns la o rețetă de soluție universală de curățenie ce mă scoate din încurcătură atunci când produsele din comerț se termină. De multe ori nici nu mai apelez la substanțe de pe piață, ci îmi fac propriul amestec ținând seama de cantitățile de mai jos.

solutie universala curatenie

Sursă: DianaMihaila.ro

Soluția aceasta o folosesc în special pentru geamuri, oglinzi și suprafețe din sticlă, dar merge foarte bine și la șters gresia, faianța ori frigiderul.


Poate te-ar mai interesa să citești și:


Dacă și tu ai un truc asemănător pe care vrei să-l împărtășești, scrie-l într-un comentariu. Iar în cazul în care acest articol ți-a fost util, distribuie-l cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies