Reincepe #ScoalaFlanco

by admin
0 comment

Vineri, 18 martie, reîncepe #ScoalaFlanco, programul de cursuri gratuite inițiat de Flanco, în București. Proiectul a ajuns la cea de-a doua ediție, după ce anul trecut retailerul de electro-IT a susținut cinci workshopuri – fotografie, travel, blogging, branding și vlogging – #pesteasteptari. Peste 250 de tineri sunt așteptați la această ediție.

Sursă foto: Flanco

Sursă foto: Flanco

#ScoalaFlanco își dorește să sprijine tinerii să învețe cât mai multe despre domeniile care îi pasionează, cu ajutorul unora dintre cele mai cunoscute personalități din online.

”Prima ediție a Școlii Flanco a fost un adevărat succes, am avut un feedback neașteptat de bun din partea participanților, peste un milion de impresii în condițiile unei promovări exclusiv în social media și, în același timp, o listă mare de tineri care și-au exprimat dorința de a veni la edițiile următoare.” – Radu Bătrînu, Marketing Director Flanco Retail

Programul celei de-a doua ediții constă în cinci cursuri aplicate de câte o jumătate de zi, interactive, cu exerciții practice, teme pentru acasă și premii pentru participanți. După fiecare eveniment, Flanco va premia câte un cursant care s-a dovedit a fi #pesteasteptari, cu produse cu tehnologie AMD.

”La această ediție am decis să dublăm numărul de locuri disponibile, de la 125 la 250, ne mutăm și într-un spațiu mai generos, în noul nostru magazin Flanco Băneasa, și venim și cu o surpriză, zic eu, de proporții: i-am invitat pe Tudor Chirilă, Tiberiu Albu și pe managerul lor, Carina Sava, să le povestească participanților despre importanța pe care o are social media și pentru un artist.” – Radu Bătrînu, Marketing Director Flanco Retail

Primul curs, care deschide #ScoalaFlanco de anul acesta, este #storytellingpesteasteptari și va fi susținut de Cristina Bazavan. Pentru acesta, locurile au fost deja ocupate, însă listele sunt încă deschise pentru celelalte patru cursuri, la fel ca și pentru Masterclass.

Iată calendarul:

25 martie: #onlinepesteasteptari, cu Cristian Manafu, înscrieri pe manafu.ro;

1 aprilie: #facebookpesteasteptari, cu Alexandru Negrea, înscrieri pe alexandrunegrea.ro;

8 aprilie: #fotografiepesteasteptari, cu Dragoș Asaftei, înscrieri pe blogdefotografie.ro;

15 aprilie: #brandingpesteasteptari, cu Cristian China Birta, înscrieri pe cristianchinabirta.ro;

16 aprilie: #masterclasspesteasteptari, cu Tudor Chirilă, Tiberiu Albu (câștigătorul din 2014 al concursului “Vocea României”) și managerul lor, Carina Sava, moderat de Cristina Bazavan, înscrierile pe bazavan.ro.

Întâlnirile vor avea loc în cea mai tehnologizată “sală de curs” – în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (lângă Mobexpert, la parter), special amenajat pentru întâlniri informale și discuții prietenoase. Aici, toți cursanții vor avea permanent la îndemână tehnologia de care au nevoie pentru a fi activi în social media.

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită. Doritorii trebuie să se înscrie pe blogurile participante, să adauge motivele pentru care își doresc să participe, iar cei cinci ”profesori” vor selecționa câte 40 de participanți pentru fiecare curs și 50 pentru Masterclass.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.flanco.ro/scoala-flanco și pe blogurile participante.

Despre prima ediție a Școlii Flanco mai poți citi AICI și AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies