Reincepe #ScoalaFlanco cu Loredana pe post de profesor

by admin
0 comment

A treia ediție a academiei de cursuri gratuite #ScoalaFlanco debutează vineri, 21 octombrie, cu #tehnologiepesteasteptari, un workshop interactiv susținut de Victor Kapra. Urmează la interval de câte o săptămână cursuri de parenting, travel și design. Al cincilea curs și ultimul va fi susținut de Loredana Groza.

Sursă foto: Flanco

Sursă foto: Flanco

#ScoalaFlanco este dedicată tinerilor pasionați de blogging, care își doresc fie să pornească, fie să dezvolte propriul blog specializat.

“Social media nu mai este de mult un simplu mijloc de exprimare în spațiul public. Utilizat corect, a devenit un instrument care oferă voce pasiunilor tale și le poate transforma, mai departe, într-un business. ” – Andrei Cismaru, Digital Marketing Manager Flanco Retail.

“Orarul” cuprinde cursuri aplicate, centrate pe specializări tot mai apreciate de cititori: bloggingul de tehnologie, de parenting, de travel și de design. Cursurile, ce vor fi presărate cu exerciții practice, teme pentru acasă și premii pentru participanți, au câte patru ore și se țin în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (lângă Mobexpert, la parter).

Iată calendarul:

  • 21 octombrie – #tehnologiepesteasteptari, cu Victor Kapra. Înscrieri încheiate;
  • 28 octombrie – #parentingpesteasteptari, cu Ioana Chicet-Macoveiciuc. Înscrieri pe printesaurbana.ro, între 14-24 octombrie;
  • 4 noiembrie – #travelpesteasteptari, cu Răzvan Pascu. Înscrieri pe razvanpascu.ro, între 21-31 octombrie;
  • 10 noiembrie – #designpesteasteptari, cu Adela Pârvu. Înscrieri pe adelaparvu.com, între 28 octombrie-6 noiembrie;
  • 11 noiembrie – #contentpesteasteptari, Masterclass cu Loredana și impresarul său, Alex Tomulescu, moderat de Cristina Bazavan. Înscrieri pe loredana.live, între 31 octombrie-7 noiembrie, locuri limitate.

“Pentru că vrem să le mulțumim tuturor profesorilor și absolvenților de #ScoalaFlanco, celor care au acceptat provocarea unui proiect aflat abia la început, în această ediție le-am pregătit o surpriză – un Masterclass cu totul special, în care Loredana va povesti în premieră despre un produs cu un #contentpesteasteptari, pe care se pregătește să îl lanseze”, spune Andrei Cismaru.

Evenimentul este o premieră absolută și în cariera Loredanei, fiind primul Masterclass pe care artista îl susține în peste 30 de ani de activitate. Masterclass-ul va prezenta – ca o punte peste ani – resursele de comunicare în industria muzicală din anii de început ai artistei, față în față cu prezentul, și va fi un pretext pentru o lansare cu totul neobișnuită și #pesteasteptari.

La Masterclass, care va avea loc într-una dintre sălile de cinema din Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, Flanco va invita toți absolvenții școlii, dar va pune la dispoziție locuri și pentru noi participanți. Samsung va fi partenerul Flanco în cadrul acestui eveniment.

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită. Doritorii trebuie să se înscrie pe blogurile profesorilor, în perioada menționată, și să îi convingă că își doresc să participe. Dintre solicitanți, aceștia vor selecta câte 40 de cursanți, pentru fiecare întâlnire.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.flanco.ro/scoala-flanco-mereu-peste-asteptari și pe blogurile participante.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies