Regula lui U si Regula lui L – Îmbunătățite

by admin
0 comment

Știm deja că Regula lui U sau Regula lui L sunt eficiente când vine vorba despre păstrarea în ordine a hainelor pe rafturi. Grupul cu idei de organizare a confirmat în nenumărate rânduri. Dar tot grupul a spus că aceste două reguli, lasă impresia că irosim spațiu lăsând centrul neocupat.

Mulți afirmăm că zonele de depozitare din casă sunt insuficiente. A reieșit și din sondajul despre obișnuințele de organizare ale românilor, pe care l-am realizat la sfârșitul anului 2018.

Dar senzație de prea puțin spațiu apare adesea fiindcă nu am înlăturat întregul surplus din locuință. Cauza rămâne să o identificăm fiecare în parte. Acum haideți să luăm calea de mijloc și să îmbunătățim cele două reguli amintite mai sus.

Regula lui U propune ca pe raft să depozităm trei stive în spate și două în față (sau 4 cu 2), lăsând centrul liber pentru a vedea ușor toate hainele de pe raft. Ea se potrivește pentru polițele late și adânci. Pentru cele mai înguste am creat Regula lui L, ce propune amplasarea a două stive în plan secund și a uneia în față. Din nou locul gol ce unora le dă impresia de risipă. În timp am realizat că această senzație poate fi înlăturată dacă pe acel spațiu liber așezăm o unitate mobilă – un coș, o cutie – ceva ce scoți ușor pentru a redescoperi clasicele reguli ale lui U și L.


Pentru a vedea cât mai bine ce am pus pe raft, secretul este să nu lipim stivele din față de cele din spate. 😉

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies