Regula lui U si Regula lui L – Îmbunătățite

by admin
0 comment

Știm deja că Regula lui U sau Regula lui L sunt eficiente când vine vorba despre păstrarea în ordine a hainelor pe rafturi. Grupul cu idei de organizare a confirmat în nenumărate rânduri. Dar tot grupul a spus că aceste două reguli, lasă impresia că irosim spațiu lăsând centrul neocupat.

Mulți afirmăm că zonele de depozitare din casă sunt insuficiente. A reieșit și din sondajul despre obișnuințele de organizare ale românilor, pe care l-am realizat la sfârșitul anului 2018.

Dar senzație de prea puțin spațiu apare adesea fiindcă nu am înlăturat întregul surplus din locuință. Cauza rămâne să o identificăm fiecare în parte. Acum haideți să luăm calea de mijloc și să îmbunătățim cele două reguli amintite mai sus.

Regula lui U propune ca pe raft să depozităm trei stive în spate și două în față (sau 4 cu 2), lăsând centrul liber pentru a vedea ușor toate hainele de pe raft. Ea se potrivește pentru polițele late și adânci. Pentru cele mai înguste am creat Regula lui L, ce propune amplasarea a două stive în plan secund și a uneia în față. Din nou locul gol ce unora le dă impresia de risipă. În timp am realizat că această senzație poate fi înlăturată dacă pe acel spațiu liber așezăm o unitate mobilă – un coș, o cutie – ceva ce scoți ușor pentru a redescoperi clasicele reguli ale lui U și L.


Pentru a vedea cât mai bine ce am pus pe raft, secretul este să nu lipim stivele din față de cele din spate. 😉

Să îți fie de folos toate cele de mai sus. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi” pentru a primi notificări când publicăm articole noi. Tot pe Facebook găsești și super grupul cu idei de organizare. Iar dacă vrei să vezi clipuri despre organizare, abonează-te la canalul de Youtube. Avem și un NEWSLETTER pentru programe și oferte exclusive.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies