REDUCERI PE VIATA LA PRAKTIKER

by admin
0 comment

Praktiker, un cunoscut brand de DIY (Do-It-Yourself) de pe piața locală, răsplătește fidelitatea clienților săi cu reduceri pe viață.

Cardul de fidelitate Blue sau Gold oferă prețuri speciale, discount-uri și chiar cadouri pentru posesori și pentru casele lor. El este valabil pe viață și se obține gratuit, atât online, cât și în toate magazinele Praktiker din București și din țară.

card de fidelitate

Sursă foto: Praktiker

Beneficiile exclusive pe care le oferă cardul de fidelitate:

  • Vouchere de 5% pe viață;
  • Oferte exclusive, produse cu reduceri de pana la 20%;
  • Acces la un cont online pentru fiecare posesor de card;
  • Posibilitatea de a ajunge la reduceri permanente de 10% direct la casa de marcat.

Praktiker este un brand cu tradiție, care se bucură de un grad mare de notorietate și credibilitate în rândul românilor. Suntem însă conștienți că în permanență trebuie să fim atenți la nevoile consumatorului. Încercăm de fiecare dată să venim cu noi programe și acțiuni dedicate acestuia, cardul de reduceri pe viață fiind un foarte bun exemplu în acest sens. Am creat special acest card de fidelitate pentru clienții Praktiker, pe care îi răsplătim pe viață cu reduceri, promoții, cadouri și prețuri accesibile. – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Clienții trebuie să prezinte cardul la fiecare achiziție. Când valoarea cumpărăturilor cu cardul atinge pragul de 3.000 de lei în ultimele 12 luni, clienții vor beneficia de un voucher în valoare de 5% reducere. Din acel moment, la fiecare cumpărătură ulterioară clienții Praktiker vor putea utiliza discount-ul de 5% din valoarea bonului fiscal de la ultima achiziție efectuată.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii. Știri despre retailerii din sectorul de DIY din România și ofertele lor poți citi AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies