Reduceri pe viata cu cardurile de fidelitate BLUE și GOLD de la Praktiker

by admin
0 comment

Praktiker a creat pentru clienţii fideli două carduri de fidelitate – BLUE şi GOLD – ce aduc beneficii pe viaţă deținătorilor. Acestea constau în preţuri speciale, discount-uri şi cadouri.

Beneficiile cardurilor de fidelitate BLUE şi GOLD

Cel mai mare avantaj al acestor carduri de fidelitate este că ele pot aduce reduceri de până la 100% la serviciile din magazin și discount-uri pe viața la articole de casă și grădină. Statusul cardurilor poate fi verificat în orice moment online, în contul de client.

În prezent, posesorii beneficiază de -20% la un produs la alegere din actualul catalog.

„Programul de fidelitate pe care îl oferim la Praktiker prin intermediul cardurilor BLUE şi GOLD este unic pe piaţa DIY din România, fiind şi cel mai important diferenţiator al nostru. În prezent, 450.000 de clienţi Praktiker beneficiază de avantajele celor două carduri pe care le punem gratuit la dispoziţia celor care trec pragul magazinelor noastre din toată ţara, dintre care 110.000 sunt deţinători de carduri active GOLD.

Într-o piaţă în care nivelul concurenţei este foarte ridicat, ne bucurăm să răsplătim fidelitatea clienţilor Praktiker prin toate beneficiile aduse de cele două carduri. De altfel, anul acesta am acordat cele mai mari discount-uri înregistrate, sub formă de voucher, în valoare de 1.082,6 lei pentru un deţinător de card GOLD şi 912,25 lei în cazul cardului BLUE.

Clienţii noştri fideli fac achiziţii de 4 ori pe an, în medie, şi au un coş mediu de 3 ori mai mare decât cel al clienţilor care nu deţin un card de fidelitate. Ei reprezintă barometrul nostru – ştim care sunt cerinţele şi dorinţele lor, facem studii şi dezvoltăm permanent servicii şi aplicaţii dedicate, iar în acest fel devenim tot mai buni datorită lor.” – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Utilizarea cardului de fidelitate Praktiker

Pentru a acumula valoarea fiecărei achiziţii pe card, el trebuie arătat la casa de marcat atunci când sunt efectuate cumpărături. Când în decurs de 12 luni valoarea cumpărăturilor pe cardul de fidelitate atinge pragul de 3.000 lei, se poate solicita voucher-ul valoric de -5% reducere pentru achiziţiile deja efectuate, pentru articole rabatabile. Din acest moment, voucher-ul poate fi solicitat după fiecare achiziţie, urmând a fi utilizat la următoarea vizită în magazin.

Când suma cumpărăturilor ajunge la 15.000 lei în ultimele 12 luni, cumpărătorul devine automat client GOLD pentru 2 ani şi primeşte -10% reducere la fiecare achiziţie, direct la casa de marcat. După această perioadă, statutul poate fi prelungit cu încă 24 de luni dacă valoarea achiziţiilor din ultimul an este de 15.000 lei. Dacă nu se revine la statutul de client BLUE.

Cum se obţine cardul de fidelitate Praktiker

Clienţii pot beneficia gratuit de cardul de fidelitate, în 3 paşi simpli:

  1. Descărcând şi completând formularul pentru eliberarea cardului de fidelitate.
  2. Printând formularul completat.
  3. Cardul de fidelitate se eliberează în baza formularului, direct din magazinul preferat.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.praktiker.ro/info/client-fidel.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies