REDUCERI LA ELVILA LA GAMA DE SALTELE RELAXA

by admin
0 comment

Dacă aveți în plan cumpărarea unei saltele și v-ați gândit să optați pentru celebrul brand românesc Relaxa, până pe 31 mai, în toate magazinele Elvila din București și din țară, dar și la comenzile plasate online, puteți beneficia de o reducere de 20%. Discountul se aplică la orice produs din gama de saltele Relaxa Original.

saltele Relaxa

Sursă foto: Pinterest

Produse la Mizil, saltelele cu arcuri Relaxa sunt disponibile în diferite tipuri (ortopedice, casetate, etc.), dimensiuni și grosimi.

Sfatul specialiștilor:

Calitatea somnului este esențială pentru un tonus bun în timpul zilei. O condiție pentru ca orele de peste noapte să nu fie un chin pentru corp, ci momente de relaxare și binefacere este alegerea unei saltele potrivite.

Specialiștii Elvila spun că salteaua este pentru multe persoane o achiziție pe termen lung, însă ea trebuie privită mai degrabă ca un produs consumabil. Indiferent de marca sau calitatea acesteia la achiziție, în timp elasticitatea arcurilor și a materialelor folosite se diminuează, astfel că la minim doi-trei ani orice persoană ar trebui să reevalueze calitatea somnului și să ia în considerare schimbarea saltelei.


Despre saltele poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies