Reduceri de vara la mobilier romanesc de calitate

by admin
0 comment

Dacă ai mai citit blogul meu și în trecut, știi deja că îmi place să vânez produse de calitate la prețuri bune. De-a lungul timpului am învățat să îmi planific anumite acțiuni și în funcție de momentele în care în magazine se desfășoară campanii masive de reduceri. La urma urmelor nu este decât o formă inteligentă de a economisi bani pe care să îi folosești foarte bine în alte scopuri.

Vara este perioada ideală în care te poți dedica proiectelor pentru casă. Vremea frumoasă te ajută să lucrezi și la interior și la exterior. Probabil că multora dintre noi ni se întâmplă să ne ia valul, adică să ne dorim să facem totul cât mai repede pentru a ne muta cât mai curând în noua locuință. Sau pentru a ne bucura de încăperea proaspăt redecorată. Dacă este și cazul tău, îți vând un pont: fă toate astea în plin sezon de reduceri! Bugetul final va fi considerabil mai mic decât în alte perioade din an. Cu ”principiul” acesta în minte am decorat și ultimele trei case în care am locuit.

Util:

Dacă sunt spații care nu ai nevoie să fie amenajate imediat (gen al doilea dormitor, o cămară sau o boxă), etapizează. Poți face economii importante și, totodată, poți cumpăra produse din game superioare față de cele la care ai acces în mod obișnuit.

Ce reduceri am găsit

Hai să îți dau un exemplu concret. În magazinele Lem’s, brand 100% românesc, reducerile la toate produsele ajung și la -55%. Ofertele sunt valabile până pe 30 iulie 2017. Recent am făcut o vizită în magazinul retailerului din Park Lake Mall, de unde sunt și aceste poze care sper să te ajute să îți faci o idee mai clară despre aspectul și calitatea pieselor de mobilier.

reduceri Lems

De cum intri descoperi selecția de seturi de dining, care este foarte variată, iar modele sunt pretabile pentru stiluri diverse de amenajare.

reduceri Lems reduceri Lems

Iată câteva exemple clare de articole ce pot fi cumpărate la prețuri speciale și care ne lasă mai mulți bani în cont. 🙂

reduceri Lems reduceri Lems

Puțin mai în față, la bucătării, alte oferte. Partea bună (pe lângă prețul atractiv) este că se pot face fix pe dimensiunea dorită, astfel încât spațiul să fie utilizat la maxim. Acesta este un mare plus față de bucătăriile standard pe care mulți retaileri le vând sub brand internațional. Datorită unor parteneriate, Lem’s oferă și posibilitatea achiziției de instalații sanitare și electrocasnice  într-un concept one stop shop.

reduceri Lems reduceri Lemsreduceri Lems reduceri Lems

Reduceri de -30% are și întreaga gamă de fotolii, colțare și canapele LEMET.

reduceri Lems reduceri Lemsreduceri Lemsreduceri Lems

Corpurile de mobilier pentru living, cu fronturi lucioase, moderne sau mate, în linii clasice sunt de asemenea foarte atractive ca aspect și preț.

reduceri Lemsreduceri Lems reduceri Lems reduceri Lems reduceri Lems reduceri Lems

O parte din materiale se regăsesc și în gama de dormitoare, ceea ce face ușoară crearea unui concept de design unitar la nivelul întregii locuințe.

reduceri Lems reduceri Lems

Sper că pozele au fost suficient de concludente pentru a te determina să faci o vizită direct în magazin, pentru că acolo consultanții de vânzări te pot ajuta cu mult mai multe detalii despre fiecare produs în parte. Iar asta va face alegerea una bună pe termen lung.

Despre Lem’s

Scriam mai sus că vorbim de un brand 100%. El a luat naștere la Câmpina, în decembrie 1999, iar de atunci și până acum a ajuns să dețină cea mai extinsă rețea de magazine specializate în vânzarea de mobilier de calitate superioară, cu 70 de unități în 68 de orașe din țară, 70.000 mp de spații de expunere și 850 de angajați. Harta interactivă te ajută să găsești cel mai apropiat magazin de casa ta, iar pe site descoperi şi întreaga gamă de produse.

Dacă ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies