REDUCERI DE -70% LA REDESCHIDEREA JYSK MILITARI DE PE 16 IULIE

by admin
0 comment

Pe 16 iulie 2015, JYSK România redeschide magazinul său din Centrul Comercial Militari Shopping, după noul concept danez axat pe produse de Sleeping. Momentul este marcat cu oferte speciale ce ajung până la -70%, iar primii 150 de clienți care fac cumpărături de minim 50 de lei primesc în dar câte o pernă cu umplutură naturală.

Inaugurat în anul 2010, JYSK Militari este primul magazin JYSK din București și cel de-al 14-lea magazin deschis de grupul danez în România. Este, de asemenea, singurul magazin din București care nu primise până acum noua imagine, în conformitate cu noile standarde de design ale companiei. Începând din 16 iulie, clienții care ne vor vizita în magazinul JYSK Militari vor găsi aici un nou concept de amenajare, axat pe zona de Sleeping. Spațiul este mai plăcut și mai primitor, iar produsele sunt mult mai bine puse în valoare. Îi așteptăm pe clienți la petrecerea de redeschidere, pentru a se bucura de oferte excelente și de o atmosferă caldă și prietenoasă! – Iraida Paiuc, marketing manager JYSK România.

JYSK redeschidere magazin Militari

Sursă foto: JYSK

Suntem foarte mândri de noua imagine a magazinului, datorită căreia clienții vor avea o experiență mult mai plăcută în magazin. De exemplu, produsele de Sleeping – sortimentele de perne, saltele, plăpumi și lenjerii de pat care diferențiază compania noastră de concurență și care sunt cele mai variate de pe piață – sunt așezate chiar la intrare, astfel încât clienții le vor găsi mai ușor. – Anca Popescu, directorul magazinului JYSK Militari.

Conform noilor standarde din Danemarca, spațiul noului magazin este adaptat la un format mai potrivit și măsoară acum aproximativ 1.100 mp, interiorul este mai luminos și mai coerent, iar în toate zonele din magazin sunt prezente instrucțiuni care să îi ajute pe clienți că ia decizia potrivită și să le faciliteze cumpărăturile.

JYSK redeschidere magazin Militari

Sursă foto: JYSK

Așa cum design-ul magazinelor este modernizat și adus la noi standarde, și sortimentele sunt adaptate periodic la cerințele pieței. Brandul JYSK aduce în fiecare sezon noi sortimente de mobilier, saltele, plăpumi, perne și accesorii home & deco, iar în fiecare lună le propune clienților noi produse care să le înfrumusețeze casele.

Mai multe știri despre reducerile JYSK puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați și despre alte promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunile DIY – Who is who în România și Oferte DIY. Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei.

În cazul în care v-a plăcut acest articol, nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies