RECOMANDARI PENTRU AMENAJAREA BUCATARIEI IN 2016

by admin
0 comment

În timp ce adepții stilului clasic preferă culori naturale, precum bejul sau maroul, cei care optează pentru un decor minimalist vizează culori cât mai deschise, care să scoată în evidență accesoriile. Aceasta este una din recomandările specialiștilor Hornbach pentru amenajarea bucătăriilor în anul 2016.

Tot ei spun că cel mai des folosite în bucătărie sunt chiuveta şi bateria. Alte elemente ușor de înlocuit, care nu necesită un buget mare, sunt accesorii precum: scurgătoarele de vase, suportul de prosoape și protecțiile pentru sertare.

amenajarea bucătăriei

Sursă foto: Hornbach

În primul rând, în amenajarea bucătăriei, remarcăm revenirea stilului clasic dominat de fronturi de lemn masiv sau imitație de lemn masiv și popularizarea treptată a stilului minimalist, un preferat al utilizatorilor activi de tehnologie. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România

Util: stilul minimalist este recunosc prin numeroasele spații de depozitat închise, dispuse în partea de jos a mobilierului, culorile predominante fiind alb și crem. Sertarele nu beneficiază de mânere și sunt special compartimentate astfel încât să susțină sisteme pentru prize ascunse și mufe pentru alimentări la internet, tablete, USB-uri sau lumini.

Pentru cei care plănuiesc să aducă o schimbare în acest an în bucătărie, Hornbach organizează pe parcursul lunii ianuarie în toate magazinele sale, o expoziție specială de blaturi, baterii, mobilier și chiuvete, în cele mai diverse forme și culori. În plus, clienții beneficiază permanent și de serviciul de debitare pentru blat, cu ajutorul căruia își pot personaliza produsul.

Sortimentul de produse destinate amenajării bucătăriei este unul foarte vast, în toate cele şase magazine Hornbach din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Sibiu, având o calitate ridicată şi, de asemenea, un preţ corect. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România


Despre amenajarea bucătăriei am mai scris în trecut. Iată câteva recomandări:


Despre oferte DIY și retaileri din sectorul de Do-It-Yourself găsiți mai multe informații în secțiunea DIY – Who is who în România. În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies